Da, mersi!
Doar ca eu ma legasem de unele aspecte negative. Si tot mai cred ca era mai bine altfel! :))
Nu stiu! Poate nici tu nu ai prezentat foarte bine problema.
Eu cred ca am invatat ceva. Chiar iti multumesc pentru acest studiu de caz, si acum vorbesc foarte serios.
Am mai spus intr-un alt post ca eu sunt pe aici doar din pasiune. Nu lucrez pentru vreo agentie, nu castig din SEO in mod direct.
Cand ai facut prezentarea studiului de caz ai zis ceva de genul "link-urile le vedeti voi". Mi s-a parut buna gluma, ca amator nu-mi permit astfel de instrumente!
M-am bagat in seama pentru ca mi-a stat pe creieri structura aia si sincer, inca nu ii inteleg ratiunile. La fel cum nu inteleg de ce sectiunile de ajutor, reguli de utilizare si cookies sunt pe site-ul lajumate.ro. Daca au facut ditamai site-ul, sigur stiau sa mai faca inca trei pagini...
Meta description pe anunturi au. Si e kilometric!
Folosesc meta keywords si nu m-as mira daca e acelasi pe toate anunturile, am verificat doar doua.
Facut ca la carte!
Probabil toate astea nu au legatura cu faptul ca la o cautare
BMW Z4 Cabrio 2005 nu sunt in primele 5 pagini. In pagina 5 e lajumate, bineinteles avand acelasi continut, acelasi titlu, aceeasi meta descriere cu carzz, care e in onorabila pagina 7.
Ca sa fiu sincer, rezultatele prezentate de tine mie mi se par un noroc chior! Adica nu am convingerea ca au stiut foarte bine ce fac. Ma intreb daca nu cumva au luat principalele kw-uri si s-au axat pe ele, spamandu-le pe site-urile din portofoliu. N-am vazut link-urile si ancorele dar posibil ca problema sa se reduca la "de ce nu au cost penalizati?"...
Spun asta pentru ca cine stie sa rezolve integrale se decurca si cu aritmetica de clasa I.