Buna la toata lumea!
Acum 3 luni m-am apucat de macromedia.Am reusit sa realizez primul meu site.
am ajuns aici pe forum pentru ca mi-am dat seama ca sunt milioane de lucruri bune de invat de aici.Sper sa ma primiti printre voi
Buna la toata lumea!
Acum 3 luni m-am apucat de macromedia.Am reusit sa realizez primul meu site.
am ajuns aici pe forum pentru ca mi-am dat seama ca sunt milioane de lucruri bune de invat de aici.Sper sa ma primiti printre voi
Bine ai venit. Ia arata-ne munca...Daca vrei...
bine ai venit.
ca tot veni vorba primul site web html l-am facut in microsoft front page![]()
Pai poate ne inveti si pe noi Flash. Bine ai venit.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
site-ul este eamc.ro , va rog sa mi dati sfaturi ca pentru un incepator.Va multumesc
Bine ai venit Vic...sper sa devii un user activ al acestei comunitati minunate...
Site-ul tau arata binisor(in cazul in care este primul tau proiect...cu timpul o sa inveti mai multe limbaje de programare...).
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Am un sfat mic bun de luat in considerare.
Ai foarte multe request headuri cam 136 mai exact.Iti incarca pagina in aprox 32 sec la doar 397KB.
Request headurile "apar" cand ai cereri d ela browser la server,in cazul tau ai multe imagini la butoane samd.Request headurile iti incetinesc incarcarea paginilor, e ca si cum ai copia 1000 de fisiere de 1 mega fiecare de pe un HDD pe altul. Evident copierea o sa dureze mult mai mult decat 100 de fisiere de 10 mega fiecare.
Sfatul meu este sa foloseste mai putine imagini chiar daca sunt mai mari decat actualele.Spre exemplu ai 4 imagini cu aparate electronice asezate in linie.Ai putea face o imagine pentru toate patru.
O sa iti ajute mult la incarcarea paginilor.
daca ar fi site-ul meu...
as face banerul cu logo mai mic, as scoate butoanele din meniu si as face meniul cu linkuri text, imaginile din categorii mai mici.
despre optimizarea din pagina:
codul java script si css pune-l in fisiere externe, titlurile mari de pe fiecare pagina le ai intr-un <span class="style6 style2 style7">, inlocuieste cu <h1>.
poti sa pui atributul title="" pentru fiecare legatura text <a href>.
poti sa lasi doar <meta name="robots" ..> si sa renunti la <meta name="googlebot"> si la <meta name="revisit-after">. pune tagurile meta http dupa description si keywords. mai ai <link rel="" href=""> si <script src=""> undeva dupa <body>, muta-le sus intre <head> </head> la sfarsit.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Bine ai venit! Am fost surprins sa vad ca se vand si osciloscoape in magazinele online, nu doar produsele "obisnuite".
Puteti sa-mi dati cateva sfaturi privind optimizarea on-site?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)