Salut,
Primul post trebuia sa fie aici, dar acum nu mai este.
Cine sunt? Este mai putin important. Ce fac? La fel de imp.
Vroiam doar sa va salut.
Si sa va urez un PR spre 10!
PS: mai am pana la 10.
Salut,
Primul post trebuia sa fie aici, dar acum nu mai este.
Cine sunt? Este mai putin important. Ce fac? La fel de imp.
Vroiam doar sa va salut.
Si sa va urez un PR spre 10!
PS: mai am pana la 10.
Ca sfat, nu vei atrage decat dispretul celorlalti membrii daca incepi printr-o prezentare ca aceasta.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Ai senzatia ca acum stim mai multe despre tine ?
Apoi, nu stiu de ce e asa de multa lume innebunita dupa PR. Ar trebui sa fie o consecinta, nu un scop in sine.
Prezentare forumisti, asa se numeste sectiunea asta, cred ca ar trebui sa iti revizuiesti postul, oricum bine ai venit!
P_C: daca mai continui sa postezi doar ca sa aduni posturi, in curand o sa-ti ureze lumea: bine ai plecat.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Multumesc pentru "imbratisari".
Nu mi se pare prea important sa ma prezint, dar fiind o regula a forumului am zis ok.
Numele meu este Cristi.
Nu am prea multa treaba cu SEO, PHP, HTML ..... ceea ce fac de la 8 la 17 este cu totul diferit de ceea ce se intampla aici.
Cu posurile pentru a putea deschide un topic aveti dreptate, este o regula, insa nu stiu daca e si buna.
O seara buna
Urarea ramane inca valabila si sincera.
PS: Nu mi-o luati in nume de rau.
EDIT: "" Te pot cita?
Ultima modificare făcută de P_C; 4th December 2007 la 18:46.
Salut
Mike_ppc > este doar o urare. Daca stai sa descosi pe toate partile nu ai decat. Poate insemna multe. Dar inseamna ceea ce vrei.
Si gata cu prezentarea.
Buna Cristi,
eu iti doresc sa-ti creasca numarul de vizitatori, nu PR-ul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)