Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: eu

drcosmina este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

De asemenea as dorti sa atrag atentia (spre o mai buna informare dezv a comunitatii virtuale) ca Locatie in limba romana pe care o doriti utilizata cu atata ardoare...inseamna chirie. cuvantul 'locatie' are o arie semantica separata de 'loc'.

Asadar ce trec la locatie?

Desigur-imi veti spune-ai mai intrat pe forumuri, stii cum e pe net-locatie se refera la loc, oras, etc (din Location -eng- care inseamna fara dar si poate 'pozitie, loc, situare'- in rom. nu se aplica).

Da stiu cum e pe net: dar daca ma englezesc utilizand cuvantul locatie cu alt sens decat cel din DEX, de ce sa nu ma scap cu cuv. eng...?

daca 'stiu cume pe net', de ce sa nu utilizez 'gugal' etc.

certo insa: NU am scris gugal cu vreo intentie, scuze. asa scriu de obicei. ok ok, nu o sa mai intample..

bogdan985 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Posturi
    224
    Putere Rep
    42

Implicit

Mult mai vorbesti. Oricum, pana una alta, bine ai venit!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Prima impresie conteaza. Stiu extrem de bine cum se inchide pe sine o comunitate virtuala. Dar sa utilizam macar membri si membrii cu putin respect pt limba romana. , cum zice Nic.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

De apreciat combativitatea ta, mai ales ca in unele lucruri ai dreptate (totusi a 2-a folosire a cuvantului "membri" e corecta - parerea mea!).
    Totusi, ca idee generala: inainte sa arunci cu piatra, uita-te un pic la propriile exprimari (parca era ceva din Biblie, nu?). Sigur, greselile tale sunt probabil din cauza grabei, dar e vorba de respectul pe care ni-l datoram unii altora.
    Culmea este ca ai incalcat tocmai paragraful pe care l-ai citat. Stiu, sunt rau...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

plus ca am mai primit si un reply (un raspuns, fie) din partea unui mod pe threadul de interes (multumesc de raspuns) cam asa:

nu stiu daca esti fata sau nu, dar... where did you get that from??!

asadar lol.

daca membrul are peste 50 posturi (asa scrie in regulament, referitor al altceva..) paote avea si voie la nitica eng?

si: p-aia cu Locatie care nu inseamna loc in rom ci:
    LOCÁŢIE, locaţii, s.f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosinţă temporară. ♢ Taxă de locaţie = taxă care se plăteşte drept sancţiune în caz de depăşire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părţi se obligă să procure şi să asigure celeilalte părţi folosinţa unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locaţiúne s.f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.

htt p://dexonline.ro/search.php?cuv=locatie

ce sa scriu deci la Locatie? :smile:

uf cate as mai putea sa va invat dar ceva imi spune ca o sa ma banati cu bucuria frustrarii razbunate...

si altceva: poate ca sunt eu queen of typo, (regina greselilor de butonare- n.tr), dar asta NU inseamna lipsa de respect.
    en plus, comunitatile phpBB nu cred ca au bagat n-ai voie link la <unspe posturi, semnatura la 20 etc, caci daca era faceau un mod de uploadat la forum si gata. nu cred csa fie, poate tocmai pt ca: un forume ste o comunit virt care cel mai bine se autoregleaza?

a plus!
    Ultima modificare făcută de drcosmina; 12th October 2007 la 18:05.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

You are bad.

Nu cred ca e nevoie sa intorci "mistocarelile" fumate de tine.

Stiu ca dexonline ne invata gramatica si limba romana, dar totusi sint niste diferente intre chiria pe care o vezi tu si locatia (ca loc) pe care o folosim noi.

Roata nu am inventat-o noi si nici cei de pe dexonline.

Noi nu am cerut decat un limbaj comun de vorbire. Daca poti, bine...daca nu..la fel de bine.

In cazul in care te-ai simtit "atacata" de atitudinea si posturile la adresa ta, ar trebui sa tii minte si cont de un lucru: tu esti nou venita aici, cei care deja sint aici stiu regulile. Tu abia incepi sa le inveti.

Si uite asa dintr-un topic de "prezentare?!?!" si bun venit, am ajuns la "cutite" verbale si rectificari gramaticale.

Forumul, din pacate e despre SEO.

Scoala si-o face fiecare acasa sau la scoala.

Asa ca, eu zic sa va linistiti, iar tu Cosmina incearca sa nu te legi de tot felul de lucruri..ca sa ai ultimul cuvant. Sintem aici sa invatam si sa discutam lucruri, nu sa ne infingem cutite verbale.
    Spor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    389
    Putere Rep
    38

Implicit

Membri se scrie cu un singur "i".
    Locatie are la baza substrantivul de declinarea a treia locatio din latina care inseamna la baza drept de folosinta si care, extins, se aplica foarte bine unui forum sau site web.
    Bine ai venit si cum au spus cei dinaintea mea... mai usor cu replicile acide.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Chaos Vezi Post
    Membri se scrie cu un singur "i".
    Locatie are la baza substrantivul de declinarea a treia locatio din latina care inseamna la baza drept de folosinta si care, extins, se aplica foarte bine unui forum sau site web.
    Bine ai venit si cum au spus cei dinaintea mea... mai usor cu replicile acide.
    NU
    da
    urat (e urat sa spui cuiva 'mai usor cu'. adica asa, nu stiu cum sa zic, mai amenintator-agresiv)

nu stiu krumel, uite vezi poate eu zbor de aici, dar paote un chaos din aista invata si el cum articuleaza membrul la plural (chaos, te rog invata sa articulezi membrul la plural). Stiu ca este despre SEO, un mod mi-a rec sa ma prezint.. m-am executat. no amu as u all see nu fac flaming trolling spamuri etc... ci doar raspund pe topicul despre 'eu'. care este despre mine, nu despre SEo. si in mare sunt total de acord cu postul tau. o sa-l puneti pe chaos moderator? ca il vad foarte ambitios.
    cert e ca nu ma apuc sa scriu 400 € la locatie ca sunt banata dar cam atat dau eu chirie (locatie). dar desigur n-ar fi decat unul din multele exemple de adevarat nu inseamna si corect..

krumel nu m-am suparat. si ma refeream la alte mistouri, de care n-am pomenit si nu pomenesc aici. asadar omfg nu m-am suparat. nici macar 'desinenta a 3a' nu m-a atins

si cu toata seninatatea afirm ca nu am venit sa stau, si cat stau rezulta ca ma simt bine. so im enjoying. ce cutite... neh. sa ne simtim bine
    Ultima modificare făcută de drcosmina; 12th October 2007 la 18:51.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

un i )
    si aveti o parere asa, in genreal buna despre voi, banui....
    Ultima modificare făcută de drcosmina; 13th October 2007 la 14:09. Motiv: typo

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Multumim.
    Modificat.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •