Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Larael

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Propunere acceptata.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Larael este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Hmm

Larael vine de la Lara, zisa Laura Bularca, da, scriu la Level de vreo 5 ani, si am tinut jurnalul de WoW despre personajul meu Larael vreme de... destula vreme. Acum scriu la ComputerGames sub numele de Laura Bularca. Nu este ocupatia mea principala, e doar un hobby, se trage din 2000 cand mi-am inceput cariera jurnalistica la CHIP. Mystery solved.

In prezent lucrez la o companie americana si supervizez printre altele si SEO SEM, CPC and the likes - am creat departamentul, dezvoltat departamentul si acum indrum invataceii in timp ce studiez pentru Google! Professional & Yahoo! SM Professional, nu din motive neaparat personale cat si pentru certificarea companiei. Nu oferim SEO in principal, am inceput sa fac asta intern, dar sunt foarte multi clienti americani care vor si asta. In Ro, AdWords-urile nu au fost productive, personal cred ca romanul nu da click pe o reclama din principiu (de dezbatut ).

Am ajuns pe forumul vostru din pura intamplare si m-a bucurat enorm sa vad ca sunt vreo 1000 de romani care stiu cu ce se mananca si domeniul acesta. Consider ca avem multe de invatat asa ca natie si ca reputatia unui site bun consta intr-un continut si o constructie curata si onesta si ca bannerele care iti urla de nebune in fata nu sunt productive deloc (apropo de Level si CHIP ).

Sunt extrem de interesata de experienta voastra, a userilor, in domeniu - oferiti servicii SEO, sau numai pe plan intern, site propriu etc? SEOpedia ce scop are, doar de market readiness sau intentionati sa faceti ceva mai ... mare (am vazut si anuntul vostru de job)? Si clasica mea intrebare: de ce sistemul de rating (de fapt asta inteleg) si restrictionarea de feature-uri pentru n00b-sii SEOpedia ca mine? Si in fine, daca ajuta cu ceva, sunt desigur dispusa sa imi impart si eu experienta cu voi.

Imi pare bine de cunostinta!

FireEyes este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    962
    Putere Rep
    40

Implicit

Si mie Larael, bine ai venit !
    Radio live | Taxi
    text ce tine loc de imagine ;)

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    40

Implicit

Laura, bine ai venit.

Inainte de toate, contributia "pozitiva" a fiecarui membru ajuta mult comunitatea sa creasca. Tinand cont ca probabil stii mult mai multe despre domeniul asta decat un "new entry" obisnuit, am motive sa cred ca totusi contributia ta nu o sa fie nesemnificativa.

In al doilea rand, cred ca e un pic de confuzie intre seopedia.ro (comunitatea) si seopedia.org (blog-ul personal al unuia dintre "Co-Founders" : un fel de Larry Page al netului romanesc ).

In rest, ce sa zic... la cat mai multe post-uri bune.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Huh, studii, specializare. Avem un expert printre noi Un foarte calduros bine ai venit din partea mea.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Larael, bine ai venit!
    Ma bucur ca (,) creste numarul doamnelor de pe forum
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    389
    Putere Rep
    37

Implicit

Bine ai venit Laura.
    O sedere cat mai placuta.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Bine ai venit Laura. Larael suna a nume de personaj elf de gen feminin.

Citat Postat în original de Larael
    Sunt extrem de interesata de experienta voastra, a userilor, in domeniu - oferiti servicii SEO, sau numai pe plan intern, site propriu etc? SEOpedia ce scop are, doar de market readiness sau intentionati sa faceti ceva mai ... mare (am vazut si anuntul vostru de job)? Si clasica mea intrebare: de ce sistemul de rating (de fapt asta inteleg) si restrictionarea de feature-uri pentru n00b-sii SEOpedia ca mine? Si in fine, daca ajuta cu ceva, sunt desigur dispusa sa imi impart si eu experienta cu voi.
    Seopedia are ca scop, dupa mine cel putin,(altii probabil au alte scopuri cu Seopedia) educarea si informarea corecta a userilor care vor sa practice Seo.
    La o ultima intalnire in Iasi cu Cristian, am propus dezvoltarea brandului SeoPedia.ro. Cred ca din lipsa de timp, momentan, ne limitam doar la forum.

In principal, incercam sa cream contacte intre diferiti useri care stapanesc SEO si care vor (sint din ce in ce mai putini) sa impartaseasca experientele lor.

Sistemul e rating si restrictionarile sint cu buna intentie. Multi stau pe forum doar pentru a avea acces la unele informatii postate pe forum. Noi vrem sa ii aducem la discutii si astfel sa putem dezvolta comunitatea pe o directie cat mai profitabila pentru toti.

Multi vin pe forum doar ca sa posteze un link (link-uri), lucru care nu ne intereseaza.

Ratingul poate ajuta la credibilitatea userilor. Spre exemplu, un post facut de un user cu rating scazut ar putea influienta dezvoltarea subiectului respectiv bazat pe credibilitate.

Din pacate, pe forumul nostru sint prea putini care apreciaza prin rating activitatea unor useri.

In timp speram sa dezvoltam Seopedia ca o resursa de referinta a Seo in .ro
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Larael este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc de primire

seopedia.ro & .org - nu stiu de .org, cred ca am vazut totusi acel link pe aici pe undeva. Merita?

Studii - e foarte simplu, dar trebuie sa fi avut grija de conturi AdWords si YSM 3 luni de zile, timp in care s-au vehiculat 1000 dolari (nu e cerinta obligatorie). Examenele costa USD 50 fiecare si au valabilitate 1 an. Este foarte mult de invatat si intrebarile sunt tricky, gen in ce an s-a lansat GAW, dar in procent de peste 80% sunt aceleasi intrebari din testele de pregatire. Eu inca nu le-am dat...

Diana - girl power!!

Krumel - multumesc de detalii. Ratingul nu e de incredere din cauza subiectivimului utilizatorilor, as sugera rating acordat de admin group only sau de un grup selectat cu atentie, iar tot procesul sa fie advertised pe homepage. Personal nu sunt de acord cu restrictionarea MP, dar presupun ca este o parere extrem de subiectiva si de altfel va inteleg decizia acum.
    JM2C

Larael a fost de fapt, a long long time ago, un brav si viteaz paladin male in Diablo II... Eh, ce vremuri!

Vreau sa particip si eu in masura in care ma ajuta timpul. Initiativa voastra este excelenta!

Sarbatori Fericite tuturor!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Larael Vezi Post
    Multumesc de primire

Krumel - multumesc de detalii. Ratingul nu e de incredere din cauza subiectivimului utilizatorilor, as sugera rating acordat de admin group only sau de un grup selectat cu atentie, iar tot procesul sa fie advertised pe homepage. Personal nu sunt de acord cu restrictionarea MP, dar presupun ca este o parere extrem de subiectiva si de altfel va inteleg decizia acum.
    JM2C

Larael a fost de fapt, a long long time ago, un brav si viteaz paladin male in Diablo II... Eh, ce vremuri!

Vreau sa particip si eu in masura in care ma ajuta timpul. Initiativa voastra este excelenta!

Sarbatori Fericite tuturor!
    Subiectivismul utilizatorilor e controlata de sistemul de votare. Nu poti da reputatie de mai multe ori in aceeasi zi unui user si nici nu poti da reputatie in numar masiv.

Restictionarile sint cu un scop clar, evitarea spamului pe forum prin orice cale de transmitere.

Nu tin minte de Larael in Diablo II.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •