Salut!
Sunt Adrian ... nu mă pricep la SEO
Caut o soluție pentru realizarea unui site de prezentare de care să fie legat de un foarte mic magazin (4 produse).
Salut!
Sunt Adrian ... nu mă pricep la SEO
Caut o soluție pentru realizarea unui site de prezentare de care să fie legat de un foarte mic magazin (4 produse).
Bine ai venit, Adrian! Ce vrei sa vinzi?
Bine v-am găsit!
Aici, pe Seopedia n-am nimic de vânzare, vreau doar să cumpăr servicii
Dacă vorbim de magazinul pe care mi-l doresc - țuică de gutui (legal, cu acciză)
Ioi, de gutui! Daca-ti rezista ambalajul pana la mine in strainezia, mai ca-ti devin client
!
Mult succes. O sa iti spun ceva ce nu iti vor spune multi. Nu cred ca se merita sa investesti in SEO. Axeaza-te pe brand, incearca pe grupuri facebook/forumuri de pomicultura, viata la tara,etc. Cred ca vei avea sanse mai bune acolo, daca scopul tau este sa vinzi.
Am clienti care sunt in top pe tara pe nisele lor, si intamplarea face sa am si o livada (de aici zic de grupuri, lumea este foarte activa acolo, si am vazut la multi cand pun poze cu bauturi, ca lumea doreste sa cumpere), nu scriu sa ma aflu in treaba![]()
Mulțumesc pentru sfaturi. Pe brand pot sa mă axez, însă utilizatorii forumurilor de pomicultură/viața la țară nu cred că-s clienții pe care-i caut. Mai mult pentru restaurante cu clienți pretențioși sau privați care-și doresc ceva aparte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)