Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 81

Subiect: Buna!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de sarrah Vezi Post
    Ar fi cineva dispus sa faca un forum meteo si eu sa postez (in calitate de simplu membru pe acel forum) o luna si sa vada daca e interesant sau nu?
    Daca poate face si o pagina cu vremea in timp real, poate face si bani. (nu vreau bani)
    As putea prelua apoi forumul, sa fie AL MEU, su macar 50-50 ??? Sa pot elimina carcotasii, nu de alta... Si trecem la treaba de la barfe!
    Nu pricep "de ce forum". Iti fac eu o pagina pe un site si tu postezi acolo: ce?

Vremea se preia automat, cei care cauta vremea, cauta prognoza pentru urmatoarele x zile si ies.

Ce aduci tu nou? Duminica o sa fie cald, in jur de 20C si blablabla. Asa si?

De ce forum?
    Ce aduci tu ca sa fie considerat "plus valoare"?
    Cum monetizezi? Adsense poate, dar ai nevoie de 2 lucruri: trafic si trafic. Pentru trafic ai nevoie de seo si site (o pagina) = costuri.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de sarrah Vezi Post
    @Tom, un raspuns foarte interesant, multumesc frumos!

Acum, pe bune:
    Ar fi cineva dispus sa faca un forum meteo si eu sa postez (in calitate de simplu membru pe acel forum) o luna si sa vada daca e interesant sau nu?
    Daca poate face si o pagina cu vremea in timp real, poate face si bani. (nu vreau bani)
    As putea prelua apoi forumul, sa fie AL MEU, su macar 50-50 ??? Sa pot elimina carcotasii, nu de alta... Si trecem la treaba de la barfe!
    Sa intalezi un forum, doar pentru teste , pentru a vedea cum merge iti poate lua si 2 minute.
    Mai pierzi cateva minute sa faci categoriile, in rest timpul se pierde doar pentru alegerea temei si pentru continut.
    Iar pentru seo, se plateste sau faci singura, la fel si in cazul unei teme.

Nu vad ce mare afacere poti face, iti spun asta pentru ca candva am fost si forum poster pe cand era la moda semnaturile dofollow.
    Nu au succes forum-urile de it si tu speri sa aibe succes forumul meteo... asta e ceva ironic.

Am vazut si eu site-uri de meteo, cam toate nu au continut scris doar 2-3 imagini cu vreme pe saptamana respectiva.
    Ultima modificare făcută de Analiză; 22nd February 2014 la 21:08.

sarrah este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu pricep "de ce forum". Iti fac eu o pagina pe un site si tu postezi acolo: ce?

Vremea se preia automat, cei care cauta vremea, cauta prognoza pentru urmatoarele x zile si ies.

Ce aduci tu nou? Duminica o sa fie cald, in jur de 20C si blablabla. Asa si?

De ce forum?
    Ce aduci tu ca sa fie considerat "plus valoare"?
    Cum monetizezi? Adsense poate, dar ai nevoie de 2 lucruri: trafic si trafic. Pentru trafic ai nevoie de seo si site (o pagina) = costuri.
    Inteleg ca traficul vine in timp, reusind sa captivezi cumva publicul prin continut. Daca cuiva i-a placut prezentarea, va reveni. Nu sunt de acord cu investirea banilor in asa ceva, se face doar din pasiune.
    Analiza situatiei sinoptice si prezentarea hartilor atat meteo cat si a imaginilor din satelit pot atrage vizitatori.
    Se pot face promovari indirecte (tot s-a vorbit de "a face SEO pentru agricultori si tractoristi") dar acestia vor fi interesati, mai ales daca se vine in intampinarea intrebarilor acestora cu prognoze utile in agricultura (apropo, sunt foarte interesati in aceasta perioada de prognoza, in vederea campaniei de primavara)
    Asa ca ar fi utile "interceptari" ale ariilor acestora si atrasi catre forum.
    Deasemeni, astronomii ar fi mereu cu un ochi indreptat aici, daca vor afla (sunt destui amatori)
    Plus valoare ar fi in momentul cand, daca urmariti prognozele (aveti la dispozitie textele de pe net) nu veti gasi date despre cantitatea de precipitatii estimata daca va ploua. ANM mai ales nu da astfel de informatii.
    Plus valoare poate veni si din dialog, cel interesat va intreba ce il intereseaza si, daca raspunsurile vor fi (validate de vreme) bune, va reveni si va capata incredere.
    De aceea doresc forum, pentru dialog cu cei interesati.
    Putin blablabla, mai ales harti si cat mai pe intelesul userului neinitiat in meteorologie.
    In privinta monetizarii nu ma pricep, voi ati spus la inceputul acestui dialog ceva de genul..."faci si bani din asta"

Iata o rubrica ce as tine la prognoza Bucuresti:

Rhenish Institute for Environmental Research - EURAD-Project
    Iata si un exemplu de pagina (cred destul de accesata)weather analysis5

De ce ar avea succes mai mare un forum de IT??

Dar de asta ce ziceti? Cum au reclamele, astia fac bani?http://forumagricol.forumup.ro/about...umagricol.html
    Pe albine le-ar interesa cum va fi vremea...Uite-asa, ca o albina, pot aduna vizitatori...
    Ultima modificare făcută de sarrah; 22nd February 2014 la 23:45.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

IT-ul suscita mai mult interes decat niste prezentari formale si plictisitoare despre vreme. Omul de rand vrea sa stie daca maine ploua sau nu, n-are nevoie de grafice pt temperatura, viteza vantului. Ma iau exemplu pe mine: I don't give a f*ck ca-mi bate vantu' mai tare-n ceafa dinspre N-V cu o viteza medie de 70 km/h in intervalul orar 14-16.
    Una peste alta... incearca sa faci ceva, apoi vezi daca merge. Dar nu te astepta la minuni.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai baieti, eu zic ca am rezolvat, am gasit un site bun, romanesc, unde se dau explicatii si nu-s reclame ca pe myforum, free.
    Am deschis un cont aici, vad ca am destule optiuni pentru administrare, totul pare ok.
    Va multumesc pentru sfaturi si sprijin, sper sa nu va mai deranjez.forumup.ro :: Create Forum free Forums

loco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Posturi
    145
    Putere Rep
    34

Implicit

Si ai posibilitatea de export in cazul in care vrei sa migrezi baza de date? Eu totusi zic sa faci testele cum ti-am sugerat anterior.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Ah, nu mai stiu asta...
    Am timp putin acum si o sa ma uit sa vad ce mi-ai spus.
    Nu ma pricep si am ales aceasta solutie. Ei, dar din cat am putut intelege orice forum poate fi transferat. M-ai pus pe ganduri.
    Offf...Intrasem doar asa sa raspund eventual din politete la vreo intrebare.
    Oricum, din cat vad e superior forumului de pe myforum, desi par doua picaturi de apa.
    Unu ca nu am reclame si doi ca am mai multe optiuni de administrare.
    Dupa ce voi posta mai mult pe el o sa vi-l arat, acum nu am ce sa arat.

...Si un banc: "arata bine sora ta?"
    Raspuns: "da, dar depinde cui..."

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu intra oamenii nici pe un portal de oras cu 25-50 mii locuitori, care are inclusiv meteo pe el... si sigur intra pe un forum de meteo Macar colegul a fost inspirat si a facut un sondaj
    Acu na, pricep si eu ca ia timp sa citesti un forum de specialitate care cam are 10 ani vechime.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Sa fie sanatosi daca nu intra, atata timp cat nu-mi aduce un venit asta.
    Eu am pasiunea asta si asta e, adun acolo ce mi se pare interesant in domeniu.
    Am spus doar ca, daca tot fac asta, sa fie forumul mai rasarit un pic.
    In rest, sanatate sa fie!!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Asta incerc sa-ti spun: asta nu e un forum de pasiuni ci se adreseaza celor care vor seo
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 8 din 9 PrimulPrimul ... 6789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buna ziua! Salutare(i)! Buna membrelor! Va salut in PM!
    De Tom în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 9th April 2013, 15:07
  2. Buna!
    De SilviaM în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th October 2010, 11:36
  3. Buna seara Romania, buna seara Budapesta!
    De machete în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 7th October 2010, 15:30
  4. Buna seara prieteni, buna seara Seopedia
    De aucr în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2009, 20:21
  5. Buna
    De Blue în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2009, 09:19

Permisiuni postare