Postat în original de
sarrah
Nu sunt dispusa sa investesc niciun sfant atat timp cat exista atatea posibilitati.
Nu exista nici o posibilitate gratuita. Exista solutii gratuite initial si timpul tau, care costa bani.

Postat în original de
sarrah
Din cat am citit pana acum (sunt noua in domeniul asta, altfel nu mai puneam atatea intrebari) orice forum poate fi facut avion.
Oare? Inseamna ca ai citit doar prima pagina, dintr-o serie ce contine 100 de volume.

Postat în original de
sarrah
Asta era cel mai important acum sa stiu ca exista aceasta posibilitate, in cazul in care vreau "sa ies in lume" cu el, sa o pot face.
O poti face si cu un forum super slab, dar care are continut extraordinar si o comunitate foarte buna. Eu am o vorba " un site nu se termina niciodata", deci poti sa iesi cu el in "lume" de acum sau peste 10 ani, tot nu l-ai terminat.

Postat în original de
sarrah
Si sa fie al meu, sa pot inchide gura carcotasilor care nu pun umarul si doar barfesc pe marginea santului. Mi s-a acrit de ei.
Un forum, site, etc nu are nici o valoare, fara continutul de pe el sau seo dupa caz. Poti sa inchizi gura carcotasilor de acum, fara sa ai un forum, daca "te demonstrezi" prin continut si recomandari.

Postat în original de
sarrah
Cat ar costa? 10 euro un domeniu, apoi...???
Apoi codarea functionalitatilor, adaugarea de continut, publicitatea sau sa-i zice promovarea lui, ceva ani de munca din partea ta, etc. Cat sa valoreze toate astea?

Postat în original de
sarrah
Si 99% din acele forumuri sunt egale cu zero barat, multe din ele cu o singura postare. Cine ar da banii pe asa ceva?
exact ce-ti explicam mai sus. Nu conteaza platforma, cat continut si comunitate. Bani pe un forum? Slabe sanse.

Postat în original de
sarrah
Din moment ce il cunosti pe fostul proprietar, inseamna ca tocmai dialoghez cu actualul proprietar.
Asta e din alt film.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.