Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 81

Subiect: Buna!

sarrah este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Atunci spor la contre!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de sarrah Vezi Post
    Atunci spor la contre!
    Logic!
    (ai simtit ironia?)
    Trust, but verify.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

@1nesco, garantezi ca un forum de pe myforum.ro poate fi upgradabil? Sa devina avion?
    Daca da, deja am forum acolo si merg inainte!
    Evident. Cu un buget corespunzator poti cumpara chiar myforum.ro cu toate forumurile de acolo. Intamplator il cunosc pe fostul proprietar.
    Lasand gluma la o parte. De ce bugete dispui?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu sunt dispusa sa investesc niciun sfant atat timp cat exista atatea posibilitati.
    Din cat am citit pana acum (sunt noua in domeniul asta, altfel nu mai puneam atatea intrebari) orice forum poate fi facut avion.
    Asta era cel mai important acum sa stiu ca exista aceasta posibilitate, in cazul in care vreau "sa ies in lume" cu el, sa o pot face.
    Si sa fie al meu, sa pot inchide gura carcotasilor care nu pun umarul si doar barfesc pe marginea santului. Mi s-a acrit de ei.
    Da, la nevoie as putea dispune de suma necesara upgradarii, oricum momentan nu doresc asta, am mai spus.
    Cat ar costa? 10 euro un domeniu, apoi...???
    Ah, si aici am incarcat acea imagine cu Miranda si se vede (fara clic pe ea) atat de mica...
    Pe my forum.ro se vad mari imaginile, am laudat degeaba acest forum.

Si 99% din acele forumuri sunt egale cu zero barat, multe din ele cu o singura postare. Cine ar da banii pe asa ceva?
    Din moment ce il cunosti pe fostul proprietar, inseamna ca tocmai dialoghez cu actualul proprietar.
    Ultima modificare făcută de sarrah; 22nd February 2014 la 08:49.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Nu sunt dispusa sa investesc niciun sfant atat timp cat exista atatea posibilitati.

sa pot inchide gura carcotasilor care nu pun umarul si doar barfesc pe marginea santului.
    Intreb si eu ca unul ce te-a sustinut la inceput, oare tu ce faci? Muncesti sau doar barfesti? eu zic ca decat sa te ciondanesti pe un forum de SEO, ar fi mai bine sa te apuci de munca. Un site poate deveni oricand forum si un forum poate fi oricand un site, insa daca doar discuti in loc sa scrii, sa inveti in loc sa polemizezi, nu vad unde ajungi. Poti face sute de incercari pe free, gen my forum.ro, ablog.ro sau alte platforme, insa pana nu vei avea ceva al tau, la care sa muncesti, sa inveti pe propria piele, e pierdere de timp.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Din moment ce il cunosti pe fostul proprietar, inseamna ca tocmai dialoghez cu actualul proprietar.
    Logic, toti cei care il cunosc pe fostul proprietar sunt actualii proprietari.
    Eu cred ca tu faci misto de noi.
    Trust, but verify.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Din cat am citit pana acum (sunt noua in domeniul asta, altfel nu mai puneam atatea intrebari) orice forum poate fi facut avion.
    Asta era cel mai important acum sa stiu ca exista aceasta posibilitate, in cazul in care vreau "sa ies in lume" cu el, sa o pot face.
    Si sa fie al meu, sa pot inchide gura carcotasilor care nu pun umarul si doar barfesc pe marginea santului.
    Deci, concluzia este ca tu vrei de fapt sa-ti faci un avion cu zero costuri. Asa zisa metoda romaneasca "sa faci din rahat bici".

Intrebarea este: vrei sa si pocneasca?

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu cred ca tu faci misto de noi.
    Noi credem
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Nu exista nici o posibilitate gratuita. Exista solutii gratuite initial si timpul tau, care costa bani.

Oare? Inseamna ca ai citit doar prima pagina, dintr-o serie ce contine 100 de volume.

O poti face si cu un forum super slab, dar care are continut extraordinar si o comunitate foarte buna. Eu am o vorba " un site nu se termina niciodata", deci poti sa iesi cu el in "lume" de acum sau peste 10 ani, tot nu l-ai terminat.

Si sa fie al meu, sa pot inchide gura carcotasilor care nu pun umarul si doar barfesc pe marginea santului. Mi s-a acrit de ei.
    Un forum, site, etc nu are nici o valoare, fara continutul de pe el sau seo dupa caz. Poti sa inchizi gura carcotasilor de acum, fara sa ai un forum, daca "te demonstrezi" prin continut si recomandari.

Cat ar costa? 10 euro un domeniu, apoi...???
    Apoi codarea functionalitatilor, adaugarea de continut, publicitatea sau sa-i zice promovarea lui, ceva ani de munca din partea ta, etc. Cat sa valoreze toate astea?

Si 99% din acele forumuri sunt egale cu zero barat, multe din ele cu o singura postare. Cine ar da banii pe asa ceva?
    exact ce-ti explicam mai sus. Nu conteaza platforma, cat continut si comunitate. Bani pe un forum? Slabe sanse.

Asta e din alt film.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Ne mananca undeva sa discutam seo cu oameni de meto, sudori, apicultori, tractoristi...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2014
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Intreb si eu ca unul ce te-a sustinut la inceput, oare tu ce faci? Muncesti sau doar barfesti? eu zic ca decat sa te ciondanesti pe un forum de SEO, ar fi mai bine sa te apuci de munca. Un site poate deveni oricand forum si un forum poate fi oricand un site, insa daca doar discuti in loc sa scrii, sa inveti in loc sa polemizezi, nu vad unde ajungi. Poti face sute de incercari pe free, gen my forum.ro, ablog.ro sau alte platforme, insa pana nu vei avea ceva al tau, la care sa muncesti, sa inveti pe propria piele, e pierdere de timp.
    Pai am pe my forum si il actualizez, tin de el ca sa zic asa, sunt "in pas cu vremea" acolo si, considerand ca e frumos si interesant ceea ce fac, iata ca m-am trezit in mijlocul vostru punand intrebari si va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
    Sigur, poate am citit doar prima pagina din 100 de volume, pe care probabil nu le voi citi niciodata, dar, din ce mi-ati spus, munca mea are sanse sa nu fie in zadar chiar daca voi continua pe my forum.
    Da, munca mea poate fi considerata o investitie.
    Interesant ar fi cum un forum poate fi si o combinatie forum-site, adica sa aiba si o pagina in care sa fie date meteo in timp real.
    Pacat ca inca nu ma descurc, altfel nu ma mai complicam pe aici si imi mai atrag si critici, dar sunt inevitabile si criticile.
    @Rapsodia, incerc sa compar posibilitatile si sa vad ce decizie finala voi lua.
    Daca eram asa decisa sa fac public forumul, dadeam link catre el.

@Tom, un raspuns foarte interesant, multumesc frumos!

Acum, pe bune:
    Ar fi cineva dispus sa faca un forum meteo si eu sa postez (in calitate de simplu membru pe acel forum) o luna si sa vada daca e interesant sau nu?
    Daca poate face si o pagina cu vremea in timp real, poate face si bani. (nu vreau bani)
    As putea prelua apoi forumul, sa fie AL MEU, su macar 50-50 ??? Sa pot elimina carcotasii, nu de alta... Si trecem la treaba de la barfe!
    Ultima modificare făcută de sarrah; 22nd February 2014 la 20:09.

Pagina 7 din 9 PrimulPrimul ... 56789 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buna ziua! Salutare(i)! Buna membrelor! Va salut in PM!
    De Tom în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 9th April 2013, 15:07
  2. Buna!
    De SilviaM în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th October 2010, 11:36
  3. Buna seara Romania, buna seara Budapesta!
    De machete în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 7th October 2010, 15:30
  4. Buna seara prieteni, buna seara Seopedia
    De aucr în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2009, 20:21
  5. Buna
    De Blue în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2009, 09:19

Permisiuni postare