Clară
Ai gresit forumul. Aici ne ocupam de imbunatatirea site-urilor, inclusiv forumuri, ca sa devina avioane.
Toate platformele de forum au zeci de pagini de help, explicatii amanuntite, unele si preturi pe masura. Care dintre ele nu e "propriu" sau "upgradabil"?Ce ai incercat din linkul unde scrie despre platforma acestui forum?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@sarrah instaleaza xampp pe PC. Ia instaleru, click next next next.. si dupa intri in xampp control panel. Dai "Start" in dreptul Apache si MySQL.
Tot pe acolo ai un buton "Explorer" ce iti va deschide folderul unde e instalat xampp. Acolo ai si subfolderul "htdocs" unde vine copiat si forumul care este accesibil din browser la adresa http://localhost/
Iar ca si forum vezi care iti place mai mult dintre phpBB si SMF. Au installer si vin si cu readme.txt. Daca stii engleza trebuie sa te descurci.
Toate sunt free.
@1nesco, garantezi ca un forum de pe myforum.ro poate fi upgradabil? Sa devina avion?
Daca da, deja am forum acolo si merg inainte!
@loco, in acest week-end ma ocup, am si asta de studiat:Intrebari si Tutoriale - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software
Sau:phpbb.ro • Prima pagină
@loco, ce spui tu se instaleaza pe calculatorul meu, nu? Dar, inteleg ca ulterior poate fi transferat.
Ar trebui sa ma pot descurca si singura, chiar daca va dura un pic.
O zi faina all!
Ultima modificare făcută de sarrah; 21st February 2014 la 09:01.
@sarrah da, se instaleaza pe pc tau. Si da, poti sa muti ulterior.
Exista phpmyadmin pentru import/export baza de date. phpmyadmin vine cu xampp si e instalat cam pe orice server ce ofera gazduire shared.
@Dan, te astept cu ipoteze in locul contrelor si da-mi o lectie de metoda stiintifica.
dare_miranda_pia01490.jpg
@loco, multumesc pentru raspuns.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)