Sunt Oana. Am 21 de ani si sunt front-end developer la "inceput de drum".
Sper ca aici sa gasesc informatii utile pentru a imi consolida cunostintele.
Pana atunci insa, va salut si va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos.![]()
Sunt Oana. Am 21 de ani si sunt front-end developer la "inceput de drum".
Sper ca aici sa gasesc informatii utile pentru a imi consolida cunostintele.
Pana atunci insa, va salut si va doresc un inceput de saptamana cat mai frumos.![]()
bine ai venit
si tie acelasi inceput de saptamana minunat
Buna Oana!
Eu sincer ma bucur cand observ fete in aceasta "meserie" si sunt convins ca vei reusi.
Aici vei gasi o multitudine de informatii dar si colegi care iti vor sari in ajutor.
Urmareste-i pe: TOM; Puthere; haos; avram [enumerarea este informativa NU limitativa]
De asemenea daca ai nevoie de sfaturi SEO te rog sa ma contactezi in privat.
Sedere placuta!
![]()
Buna Oana! Bun venit printre noi !![]()
Hahah! Oana. E o veche gluma de pe aici, n-o lua-n serios
. Bine ai venit!
Sa stii ca numarul fetelor ce aleg calea IT-ului este in crestere.
Merci de ponturi, voi tine cont de ele.![]()
Hehe, baieti a venit Oana! De cand te asteaptam sa confirmi premiul. Acum se poate lamuri in sfarsit misterul ce planeaza asupra acestui nume de atat timp.![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cred ca este o confunzie. Eu sunt noua aici si nici nu sunt pusa la curent cu cele intamplate - din cate observ este o adevarata poveste pe seama acestui nume![]()
Nu este poveste, este legenda! Este.. stai asa, cum adica nu esti tu Oana S? Thii, ne-ai naruit sperantele
Revenind la on topic, ce e acela "front end developer"? Cu ce se ocupa si ce legatura are cu SEO?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Imi pare rau sa va dezamagesc dar nu, nu sunt Oana S.
Front-end developer e persoana care primeste designul de la un web-designer si incepe sa scrie codul corespunzator - ma refer aici la un constructia unui site, teme de wordpress etc. Din cate stiu, sunt lucruri legate de SEO pe care ar trebui sa le stiu![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)