Geanina, o sa tin minte mult timp ziua de 11 iunie, ziua in care te-am "cunoscut" prima data. Bun venit pe Seopedia.
Geanina, o sa tin minte mult timp ziua de 11 iunie, ziua in care te-am "cunoscut" prima data. Bun venit pe Seopedia.
Bai, cum vine o fata pe forum, cum va adunati toti. Vulturilor!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Hakuna Matata: Bine te-am gasit! Username-ul tau mi-a atras atentia, chiar si semnatura...tocmai pe tine nu te-am retinut dupa avatar![]()
O. Cosmin: Salut! Multumesc ca mi-ai atras atentia, am citit regulamentul cand m-am inscris dar intre timp am uitat de informatiile obligatorii. Ma conformez!
casperel: Nu se specifica nicaieri prin regulament de obligativitatea declararii starii civile, nici in privinta persoanelor de sex feminin.
Multumesc, bine v-am gasit!
Dragos: De aceea l-am intrebat pe Haos "Cine e Dragos?"
Eu zic ca important este cine s-a simtit primul ca la el se facea referire (Dragos, batran, batran, dar iute de picior!)
Serban Cristian:
Nosfer: Ma bazez pe tine ca o sa tii minte ziua de 11 iunie, macar pana anul viitor. Incantata de cunostinta!
matei: Ei, se aduna vulturii doar ca sa-si invete puii (noii membrii Seopedia, juniorii) sa "zboare". Este evident ca nu se face nici o diferenta in intampinarea persoanelor de sex feminin si cele de de sex masculin. Este de ajuns sa observam cum au fost primiti acum cateva zile doi membrii Seopedia de sex masculin (Zoly si geo888). Nu s-au mai emis sunete de vulturi, Ochii-de-Vultur nu au mai fost la fel de ageri, incat sa-i vada, iar Dragos nu a mai fost Iute-de-Picior
clawbc: Mersi, bine te-am gasit!![]()
Welcome. La cat mai multe topicuri cu atat de mult interes printre seo-isti![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Buna, Geany! Bine ai venit pe forum.
Cred ca ai cel mai activ topic de prezentare, ca vorba aceea, SEO-isti, SEO-isti dar ramanem gentlemeni.
wtf... v-ati iesit din mana baieti.. dezamagiti... sincer...
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)