Buna dimineata! E greu sa incepi o prezentare proprie cand incerci sa tii pasul cu prezentarile tuturor celorlalti. Dar, pe scurt: sunt tonks. Evident sunt noua pe forum (am aflat de existenta lui printr-o intamplare, dar sunt foarte mandra de mine ca am devenit si membru). As putea spune ca pentru momentul asta m-am pregatit toata viata, dar as minti cu nerusinare. Am intalnit seo-ul acum 6 luni. Relatia se incadreaza cel putin la „it`s complicated”, dar in dezvoltare. Ma ocup de marketing, fiind totodata si singura persoana din departament, administrez un magazin online (ce ti-e si cu vanzarea asta online), social media etc etc.
Sunt aici pentru ca am incercat varii retete, am eusat lamentabil cu mare parte, dar cred ca incep sa renunt la experimente si sa ma apropii de ce ar trebui cu adevarat facut.
Cu ce voi contribui eu pe seopedia? Well...sunt o persoana simpatica si ma ocup de seo. Atat cat stiu, impartasesc, unde nu stiu, fac tot posibilul sa nu pun intrebari tampite.
Si asa incepe...
Sper sa ne revedem cu posturi bune si pozitii in crestere mai departe. Si da, multumesc inca o data de primire!