Salutare tuturor,
Ma bucur ca am avut privilegiul de a ma alatura comunitatii Seopedia. Sunt foarte sigur ca voi avea de invatat o droaie de lucrui de voi.
Va urez de pe acum sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou mai bun.
Cosmin
Salutare tuturor,
Ma bucur ca am avut privilegiul de a ma alatura comunitatii Seopedia. Sunt foarte sigur ca voi avea de invatat o droaie de lucrui de voi.
Va urez de pe acum sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou mai bun.
Cosmin
Bine ai venit, da si tu mai multe detalii despre tine, ce sti, ce nu sti, cu ce te ocupi, etc..Implicit Salutare SEO World
Salutare tuturor,
Cosmin![]()
Salutare dar cu ce te ocupi?
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Welcome!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan sunt Analist financiar la o multinationala si in timpul liber am inceput sa ma ocup de cateva site-uri. Mai am multe de invatat.![]()
Salut ! Bine ai venit!
Bine ai venit!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)