Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Un gand bun

Afișare hibrid

adrianaf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th July 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    56
    Posturi
    84
    Putere Rep
    37

Implicit Un gand bun

Sunt inscrisa de ceva vreme pe SEOPEDIA si am considerat ca forumul este util pentru documentare atunci cand ceri ajutorul cuiva.
    Ma ocup de arta feng shui ca si consultant de specialitate si de arta medierii ca mediator. Sunt interesata sa am un site de calitate si unde nu stiu intreb.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Bine ai venit Adriana!
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

buna adriana, poti pune o cerere de oferta mai detaliata pt un site de prezentare sau ce ai nevoie in sectiunea de marketplace a forumului, sunt aici destule persoane care fac siteuri. Pt oferta trebuie sa ai in vedere cerintele care le doresti legat de functionalizatea siteului (un site simplu de prezentare, sau unul mai complex), legat de design (vrei un design mai special sau e ok si ceva mai simplu) si eventual poate ai nevoie si de promovare si optimizare seo (te poti familiariza cu acest subiect aici GHID SEO )

Daca ai deja siteul si doresti sa-l imbunatatesti nu-ti ramane decat citesti cat mai mult pe aici si prin alte locuri de specialitate, daca esti perseverenta o sa inveti si meseria asta de webmaster pana la urma,de asemenea iti poti pune siteul si la studii de caz.
    Ultima modificare făcută de Eradu; 19th December 2010 la 12:06.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •