Buna ziua,

Ma numesc Farcas Gelu si sunt de meserie inginer de drumuri Vorbesc serios! Nu am nici o legatura (ca meserie) cu SEO, mi-a placut insa sa citesc cam tot ce am gasit in domeniu!
Nu ma pricep la SEO, dar citesc cu placere tot ce scriu o serie de oameni pe care-i cred eu, cu toata modestia si nestiinta mea in domeniu, foarte priceputi. In primul rand, imi place cum scriu. Am inceput sa ma interesez de SEO din dorinta mea de a face un site pentru cea care mi-a devenit apoi sotie (Farcas Maria), pentru a-i promova paharele de nunta (de cand nu eram casatoriti si doream sa facem nunta).
Ca sa va spun sincer, eu ma descurc mai bine cu AdWords si Facebook Ads, mai ales ca ma mai ocup si de publicitatea online pentru un mare distribuitor de usi Porta Doors.
Asa ca, o sa fiu un membru mai tacut, mai mult o sa citesc si o sa intreb. Nu-mi place sa ma erijez in mare cunoscator, atunci cand nu ma pricep. Si nici atunci cand ma pricep. Putina modestie nu strica, mai ales ca, in ultimul timp, mi se pare ca prea multe lucruri se fac in Romania "pe genunchi" de niste nepriceputi care se dau mari maestri.
In concluzie, asta sunt: un amator. Un amator care citeste cu placere lucruri inteligente.