<div class='quotetop'>QUOTE(miromulus @ Jan 1 2006, 04:04 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
In primul rand, template-ul nu e de cumparat. Poti sa-l (re)faci cu cunostinte minime de design.
[/QUOTE]
De acord cu tine!
<div class='quotetop'>QUOTE(miromulus @ Jan 1 2006, 04:04 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
In al doilea rand, vad ca ASE-ul sustine ca are drepturi de autor mai recente decat Cornell. Acum, evident ca oricine poate sustine ca le are, mai trebuie si dovedit.
[/QUOTE]
Oricine isi poate modifica drepturile de autor cat mai recent, poti pune si 2002-2010
In al 3-lea rand: cineva a fos mare nesimtit. Site-urile alea sunt chiar identice :blink: Macar daca schimba si el o culoare, dar se pare ca nu a avut nici macar atata imaginatie.
[/QUOTE]
E clar, siteul conell a fost copiat! Vedeti http://web.archive.org/
<div class='quotetop'>QUOTE(Krumel @ Jan 1 2006, 05:29 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Pai a copiat o universitate mare pentru o alta universitate mare...doar nu era prost sa schimbe designul.
©2005 Academia de Studii Economice din Bucuresti vs. ©2006 Cornell University.
In fine...cei care au "facut" site-ul si-au luat banii si si-au vazut d`ale lor in ale "designului". Sint curios daca ASE stie de "realizarea grafica" oferita ca creatie. [ma gandeam sa pun "ca si creatie" ca sa fiu un trend, dar e o idiotenie - am o pata pe faza asta]
Nu se specifica cine a facut designul. Deci nu putem vedea cine sint "cunoscatorii din domeniu".
Nu e nimeni la ASE? Poate trimitem o "anonima".
[/QUOTE]
Am trimis eu deja un mail acid la webmaster at ase dot ro
later edit
Am dat mail si la Cornell University![]()

Răspunde cu citat