Vreau sa stiu cati isi gasesc "lucrurile" pe acest site?
Voi scoate toate site-urile din director si va rog sa va uitati peste ele.
Vreau sa stiu cati isi gasesc "lucrurile" pe acest site?
Voi scoate toate site-urile din director si va rog sa va uitati peste ele.
Nu mai am cuvinte.
"Tin sa va precizez urmatoarele.
Poza respectiva sau sectunea din ea nu a fost luata de pe situl precizat de dumneavoastra. Ea figureaza cu titlu GRATUIT in surse publice din internet.
De asemenea poza respectiva nu prezinta nici un wattermark care sa indice un posibil autor. Asftel nu se poate spune ca imaginea apartine altcuiva decat sursei respective.
In concluzie nu ne consideram raspunzatori de preluarea unei imagini din internet in conditiile in care in locul unde apare apare cu titlu gratuit.
Va sugerez pe viitor sa va protejati munca prin mentionarea in imagine a dreptului de autor, astfel evitand sa va intalniti cu o asemenea situatie neplacuta pentru dumneavoastra dar si pentru mine.
Observ ca intentiile dumneavoastra sunt vadit ostile si cred ca a-ti postat in internet acea imagine cu intentia vadida de a trage la raspundere pe oricine o preia."
Mi s-a dat si pagina de unde pot lua si eu alte poze: http://www.redflowerfantasy.synthasi...ources/005.jpg
Cercetez sa vad cand a fost facut acest freee web site.
Dar oricum ma lasa rece.
Nu imi apartin. Sunt imagini ce le stiu de pe net, din galeriile altora. Am sa dau link-ul respectiv pe o adresa foto.
Ai inteles bine.
Dar mi-e sila/scarca/greata incat imi vine sa sterg toate pozele.
Au luat alta imagine!!!!
INCREDIBIL ! ! ! ! !
nu pot sa cred!!
PS: Imaginea nu-mi apartine.
dramatic cazul .![]()
nu ai ce-i face, asta se intampla de mult timp pe net
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)