Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 39

Subiect: Plagiat- amuzante

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Cand dai search "blog zoso" in google are o categorie separata

Irinel si Monica facand sex oral....asta e cel mai bun blog de la noi? Daca da, imi iau jucariile si ma mut inapoi pe .com
    nu scriu si nu citesc bloguri, dar in peripetiile mele pe net am dat intamplator peste blogu' lu' sozo sau zoso cum ii zice;
    pareera mea (adica cea personala ) - care poate ca nu e formata dupa o documetare prea buna si nici nu am argumente pentru ea - e ca zoso (cel putin zoso cel de pe blog, pt ca pe cel din buletin nu il cunosc) e cam "papagal" ("metafora" asta nu pot sa o explic.. si nici nu cred ca ar fi bine sa o fac);
    totusi trebuie sa recunosc ca are si ceva plsusuri (aici ma refer la buna "orientare" cu care a reusit sa faca ceva trafic pe blog, chiar daca asta a insemnat sa creeze scanadluri tip libertatea, scanaluri cu baze reale sau pur si simplu inventate de el - se pare ca "plusurile e unu'")

ps. eram in dispozitia de a spune ceva.. si la topicul asta am gasit terenul potrivit

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    34

Implicit

Poti face linkbait si trafic viral si fara scandaluri. Dar ma rog, asta e profilul pe care se axeaza, treaba lui/ei

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    39

Implicit

wtf? Doro ? M-a surprinzi , serios . Te credeam cu picioarele pe pamant , doar m-ai intrebat si pe blog de ce am pus feedul acela a lu eches (era in header) si ti-am spus clar ca n-am avut timp sa modific tema (fiind tema lui eches , o2) . Apoi vi aici sa faci tot felul de aberatii despre mine? mai exact despre blogul meu ? Crezi ca ma incanta pe mine cu ceva ca-mi afiseaza 250 readers , inloc de 5 ? iti zic eu nu , pentru ca nu tin blogu ptr prostia aia .. Si macar sti ce inseamna plagiat ? Ceva ce am copiat , ce mi-am insusit fara acordul autorului . Na uite daca tot ai facut afirmatii negative de mine , te rog sa downlodezi tema o2 si sa ii dai un install pe un blog de test si sa le spui ce-ti apare la feeds !

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    36

Implicit

Ok, unu' la mână.. topicu' e făcut chiar după ce am remarcat şi am avut impresia că nu răspunzi la comment. Am crezut că mă ignori şi că foarte curând am asociat cu încă câţiva busted by zoso, care au pus feed counter de-al unui alt blog.
    Aşadar, oficial îmi cer scuze şi aici.. şi imediat şi pe mess pentru confuzie.
    Nu era nimic personal, dar mă enervează "trucurile" de genul la ăsta pe care am crezut că-l faci şi tu

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    39

Implicit

bine , nu este nici o problema , insa pe viitor am totusi o mica rugaminte sa-ti spun , sa nu te mai 'repezi' sa faci un post (fiind pe forum in cazul asta) si nu sti prea multe detalii despre continutul acelui post ,

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    36

Implicit

Cum adică nu ştiu prea multe detalii despre postul ce l-am făcut?
    Ba cred că am avut un temei, pentru moment bunicel, am văzut pe zoso pe câţiva care au schimbat feedreaderul intenţionat, am crezut că eşti unul din ăia, am aşteptat lămuriri acolo, n-am primit.. am zis că mă eviţi şi asta a fost toată beleaua.

D@n
    D@n este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Posturi
    58
    Putere Rep
    31

Talking ...

Nu zoso e cel mai bun cel mai bun e cel despre care nu se vorbeste mult dar care atunci cand lipseste te intrebi .... "unde a disparut?" ... parerea mea.

Oare zoso sa fie? poate ca da , poate ca nu... intreaba aici
    Ultima modificare făcută de D@n; 21st January 2008 la 02:32. Motiv: duplicat .... pls delete this one tx

dacian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2007
    Locaţie
    [root@localhost root]#
    Vârstă
    48
    Posturi
    346
    Putere Rep
    31

Implicit

Dar cine zoso ala ? Ca prea-l tineti in brate ca pe Sfintele Moaste .

DeadGuy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th May 2007
    Posturi
    62
    Putere Rep
    31

Implicit

e o copie nereusita a lui Maddox (thebestpageintheuniverse.net) ce, spre deosebire de original, nu merita atentie din punct de vedere "recreativ" sau educational.

Singurul lucru de remarcat este succesul lui pe webul mioritc, lucru ce e de admirat din punct de vedere financiar

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    864
    Putere Rep
    33

Implicit

lucru ce e de admirat din punct de vedere financiar
    Nu e chiar asa, acum cateva zile spunea ca ar vinde toata reclama pe site-ul lui pt 500 de euro pe luna. Ceea ce inseamna ca acum face mai putin.

Dar asta nu e vina lui ci a pietei de publicitate din romania. Pe extern faci banii astia cu jumate din numarul de vizitatori pe care ii are zoso. Si ai mai multi vizitatori la un site de 3 pagini decat are el dupa 3 ani de blogging.

Unde mai pui ca atunci cand a intrat adsense in romania zoso a pus si el pe site si in cam 2 saptamani reclamele lui erau 404. Ceea ce inseamna ca a fost banat. Probabil i-au facut-o niste frustrati pe care i-a atacat pe blog.

Iar chestia cu I love zoso/ I hate zoso/ who tf is zoso e din cauza stilului acid, de tabloid, in care scrie si care sunt convins ca e intentionat pentru a atrage masele. Uitati-va la statisticile lui sa vedeti ca are succes, e cel mai citit blogger si asta e greu de neglijat.
    Ultima modificare făcută de big; 21st January 2008 la 10:01.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Supercars.ro plagiat
    De Nosfer în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 18th December 2009, 12:33
  2. Sunt plagiat 24/7
    De vladgidea în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 1st June 2009, 15:59
  3. Plagiat sau nu ?
    De Danielu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 13