eu te-as sfatui sa folosest un plugin, ceva, prin care nu se mai poate face copy paste ...
app: sunt unele la care merge CTR+C => CTR+V
pune asa ceva: http://www.intelepciune.ro/
eu te-as sfatui sa folosest un plugin, ceva, prin care nu se mai poate face copy paste ...
app: sunt unele la care merge CTR+C => CTR+V
pune asa ceva: http://www.intelepciune.ro/
Ultima modificare făcută de Otto; 7th June 2008 la 02:31.
nu te ajuta la nimic plugin-ul ala. Daca vrea cineva sa copieze o poate face cu sau fara respectivul plugin.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Atata timp cat continutul unui site este public , poate copia oricine , orice , mai ales daca este user Linux !
un plugin anti-copy+paste nu are nici un efect asupra celor care chiar vor sa fure.
pune watermark pe imagini, mai mult decat atat nu prea ai ce face.
Pentru site-urile deja consacrate ca sa zic asa, care nu mai au nevoie sa "demonstreze" ceva in fata motoarelor de cautare exista o metoda destul de una zic eu...
Se insereaza in text, intre cuvinte si chiar in cuvinte intre litere, alte litere sau cifre care se ascund din css...
Rezultatul este acela ca la ctrl+c se copiaza tot textul, cu tot cu gunoi... Insa la citire, pentru un utilizator obisnuit textul apare ok...
Surpriza apare la hot atunci cand face ctrl+v si textul ii este afisat cu tot cu gunoi, astfel incat nu intelege nimic si ar fi o munca mult prea mare sa stea sa faca curatenie in text...
Evident, dupa cum am spus si mai sus, pentru motoarele de cautare si pentru webmasterul care urmareste optimizarea metoda este un dezastru dpdv seo...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
toto, cu un copy-paste din codul sursa si un pic de munca cu un editor text(sau simplu strip html), si varianta ta de protectie devine inutila.
Eu sint satula. Tutorialele traduse de mine sint in peste 50 de siteuri cu acelasi target de piata. Nici nu mai verific, ca imi fac singe rau degeaba.
Stiu cum e, insa in afara sa le dai un telefon si sa le spui vreo doua despre legea 8 din 1996- nu uita sa mentionezi ca ti-ai contactat casa de avocatura care te reprezinta- si sa ii dai in judecata,... nu prea ai multe de facut. Incearca sa contactezi hosterii, daca sint seriosi o sa ii ia in suturi pe plagiatori.
Bafta!
Domnia sta in ceea ce stii, nu in ce detii...
Daca hosterii i-ar lua in suturi pe plagiatori si-ar pierde 90 % dintre clienti !
Din nefericire metoda descrisa de Toto nu prea da rezultate !
Un plagiator serios verifica si curata dupa ce da copy+paste ,pentru ca avem de-a face cu profesionalizarea acestora !
Nici filmuletele pe care scrie numele siteului nu prea au succes !
Eu personal , ajut pe cineva sa-si optimizeze siteul gen adult , si in locul filmuletelor pe care aparea siteul sursa am scris siteul lui !
Nu vreau sa se creada ca tin partea celor care fura ( si mie mi-au fost furate multe idei si materiale ) , dar trebuie sa constat ca devine din ce in ce mai greu sa opresti hemoragia facuta de persoane fara scrupule care fura de unde pot !
Destul de multi fura fara sa se mai munceasca sa mai editeze si este pacat ca munca ta sa ajunga in buzunarele altora sau pe card !![]()
Nu te grabi insa cu amenintarile, intereseaza-te cine sunt interlocutorii tai, pentru ca mai poti sa pierzi si niste clienti vechi care au bagat in trecut (pana ieri) destui bani si clienti catre firma la care lucrezi ... asta daca uiti sa dai telefon inainte, sa ai o discutie care chiar poate ajunge la un rezultat amiabil, si incepi sa ameninti din prima.
I saw it happen.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)