hai ca topicul asta a fost indexat de google
omu` incepe sa`si faca griji![]()
hai ca topicul asta a fost indexat de google
omu` incepe sa`si faca griji![]()
Acest subiect pare a se prelungi excesiv si inutil, motiv pentru care il vom incheia aici:
Imi pare rau ca atribui asemenea conotatii peiorative termenului "scolaresc" (posibile sechele tardive, consecutive unor traume scolare?), care reprezinta o categorie ca oricare alta.
L-am copiat tocmai pentru ca era scolaresc, adica cuprindea simple generalitati (vorba domnului Mezei) dedicate neinitiatilor, despre care nu ne-am inchipuit ca pot ridica pretentii de copyright.
Se vede treaba ca la asemenea... nivel, in curand si traditionalul "Mama are mere" sau apa calda vor constitui subiecte de copyright.
Cu ceva vreme in urma am fost abordati la fel de vindicativ de cineva care pretindea ca am furat de pe site-ul sau propozitia: "Cat costa un site?" Dovada ca simtul ridicolulului nu va intra curand un uzul curent.
Nu, nu sunt doamna Stamate. Doamna Stamate este doamna aceea amabila cu care ai vorbit la telefon, si care a crezut ca a incheiat in mod civilizat incidentul odata ce a acceptat imediat sa scoata textul de pe site-ul nostru.
Eu sunt cel insarcinat sa nu accepte ca dupa acea discutie telefonica sa-ti muti frustrarile pe acest forum, pozand in victima pe seama firmei noastre.
Nu acceptam invitatii de nici un fel din partea dumitale, si nu e vina noastra ca ai dificultati de intelegere a cuvintelor lungi.
Pentru cineva care pretinde ca e profesionist in SEO, domeniu rezervat lucrului cu cuvintele, nu poate fi de bun augur aceasta recunoastere. (Poate ca daca ti-ai dedica timpul irosit pe forumuri studiului si lecturii, aceste dificultati ar fi mai usor de surmontat.)
Oricum, iti uram succes.
Mezei, tu (ca sa fiu consistent cu modul tau de adresare) incerci in van sa inventezi manipularea prin omisiune si citare trunchiata, nu ai nici anvergura, nici calitatile necesare. (Sa nu uitam ca administrezi un forum pe care termenul "plagiat" este definit in mod ridicol astfel: "Plagiat Pentru un web mai bun. Prezentari de site-uri ce detin elemente ale altor site-uri fara acordul autorului.")
Adevarul in cazul la care faci referire nu e deloc cel pe care il afirmi tendentios. In realitate, cei acuzati de noi si-au construit practic site-ul furand pagini de la pe site-ul nostru, inclusiv un formular de estimare de pret cu peste 20 de campuri, pe care le prezentau drept ale lor (recunosti, nu-i asa, definitia plagiatului?).
Raspunsul lor, in care afirmau ca aveau doar un material semnat de doamna Stamate, cu mentionarea autoarei, era o minciuna prin omisiune: acel articol ramasese dupa ce au eliminat (cu greu, la insistentele noastre indelungate) paginile furate de la noi.
Cu stima.
Ultima modificare făcută de SoftpageInternet; 8th December 2007 la 20:50.
Conotatiile peiorative erau in aprecierea ta asupra articolului. Eu n-am facut decat sa ma mir de ele. Se vede treaba ca sechelele si traumele iti apartin.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Doamna Stamate, sau cine sunteti de la SoftPage internet: probabil gradul inalt de cultura de care dati dovada nu este potrivit cu forumul acesta "scolaresc". Prin urmare va invit sa va luati cuvintele de 12 litere si sa va mutati pe alte forumuri.
Stiti care e diferenta dintre majoritatea celor ce mi-au copiat continut si dvs.? Cand i-am contactat, au dat dovada de bun simt, si-au cerut scuze, au dat o explicatie sau alta si totul sa incheiat amiabil. Dvs. ati facut pe victima din prima clipa: vai saracii de noi, suntem acuzati de plagiat, cand noi luptam impotriva acestor practici cu toata fiinta noastra. Ei bine, dragi luptatori ai luminii, nu va vad bine in viitorul apropiat. Continuati strategia de colectare de continut si va promit ca vom trece relatia noastra "to the next level".
Mi se pare culmea sa vii sa faci trambita aici in acest thread, cand la randul tau faci trambita pe alte forum-uri ca altii te-au furat.
Eu zic sa incerci sa-ti schimbi atitudinea.
Raspunsul oficial al celor pe care tu (SoftPageInternet) ii acuzi ca ti-au furat continut este, culmea:
Ce aveam noi la acea data pe site (si inca avem)? Am avut un material al distinsei doamne Emilia Stamate dar cu specificarea sursei.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 8th December 2007 la 12:32.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu zic ca s-au spus toate parerile aici. E timpul sa trecem mai departe.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)