Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ce initiativa de furat ma? Esti un .......... ? Am pus o intrebare: E sau nu?! Am vazut ca este si am renuntat la idee, poate chiar meritam pozitiv pentru ca am intrebat. Iar vin sa caut ajutor pe forum si primesc negativ, ca a postare mai veche cand am batut recordul cred, chiar imi pare rau sa vad ca totusi nu e cum credeam eu aici pe forum si poate am sa renunt sa mai intru, cand e cu negativ toti sar sa dea, cand faci ceva bun sau incerci sa ajuti pe cineva nu se gaseste nimeni sa dea un pozitiv.
Topicul poate fi inchis. Multumesc!
Ultima modificare făcută de Nichita; 23rd May 2012 la 15:15. Motiv: Daca mai folosesti un astfel de limbaj, o sa pleci de pe forum !
Omul a pus o intrebare. Ce-i drept ce ar fi vrut sa faca nu ar fi fost ok. Asta nu inseamna ca e un criminal
Va salut. O seara placuta!
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Nu am avut niciodata intentia de a fura munca alcuiva, stiu ce greu e si cat trebuie muncit in orice domeniu dar mai ales aici... Oricum am renuntat la idee, doar am intrebat.
@Lupanu- Multumesc!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Sunt oameni foarte buni pe acest forum, cu o experienta mare in acest domeniu si le multumesc pentru ajutorul si sfaturile primite pana acum, la fel pentru cele care vor urma.
Multumesc Seopedia!
Topicul poate fi inchis.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)