Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 51

Subiect: Mi-a fost furat continutul textual de pe home ca sa fiu penalizat de Google

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@ Nichita iti mai dau o sansa,
    @Maxz , nici tu nu ai inteles cum e problema pusa. Unu care a vrut sa promoveze situl x, a copiat fraze si pasaje din textul de pe homepageul meu (pe care l-am schimbat ieri) si l-a folosit ca sa obtina backlinkuri pt situ X. Pe mine m-au afectat chestiile astea.
    Eu sper ca citesti ce scriu eu, ma refer la partea cu " (pe care l-am schimbat ieri)", si in plus datorita faptului ca deabia la indexat continutul nou nu inseamna ca este si propagat instant pe toate data centerurile ca sa il poti gasi tu acum.

De curiozitate care e logica legaturii exemplului tau de mai sus cu Google indexeaza ajax/javascript inclusiv Facebook? Ca eu nu vad nici o legatura.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

fara suparare dar se pare ca mai toti expertii seo, care au dovedit asta au fost contrazisi de tine care continui sa zici ca ai dreptate si ca ceea ce spun ei nu e corect.
    Intrebare : de ce ai mai postat aceasta intrebare daca nu te astepti si nimeni nu iti da un raspuns corect ( acela fiind exact ceea ce zici tu, pacat ca nu stim ce ).

Cred ca nu are rost o discutie interminabila, ai primit multe sugestii, daca vrei sa le iei in considerare bine, daca nu bafta in continuare.

Iar daca erai perfect din pct de vedere seo asa cum a zis si @lovelife nu cred ca puteai sa fii afectat de asemenea probleme, eu am fost copiat in nenumarate randuri cu articole intregi si ?? Site-ul respectiv a fost penalizat in urma unei reclamatii.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Opinia lui Nichita este cea mai aberanta si a catorva care nici macar nu au inteles situatia problemei mele dar au sarit cu posturile si reputatiile ca asa e mersul pe un forum, cand dai dreptate unora care au reputatie si sunt ambasadori, moderatori, fara macar sa fi testat ce a zis X sau pur si simplu posteaza ca sa isi zica o parere, ei fiind total pe langa subiectul threadului.

Am cerut intr-un post din threadul asta , parerea personala a lui Krumel si nu s-a manifestat ca voi. INTENTIA DE A FACE BINE ESTE GRESITA CAND VORBESTI DE O SOLUTIE GRESITA. Daca stii sigur cum se rezolva ceva spui, daca nu, taci si nu freci menta.
    Fiindca i-am demonstrat lui NICHITA ca postul lui e gresit, am primit 2 negative, oricum nu ma intereseaza asta, dar se poate observa frustarea multora.
    Pun pariu ca daca as da negative la toti din threadul asta, majoritatea s-ar aprinde si asta e dovada ancorarii unora de chestii total nesemnificative.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Opinia lui Nichita este cea mai aberanta. Fiindca i-am demonstrat lui NICHITA ca postul lui e gresit, am primit 2 negative, oricum nu ma intereseaza asta, dar se poate observa frustarea multora.
    Negativ nu ai primit de la mine. In plus, vad ca ai scos singur H-urile respective, considerate "aberante" chiar de catre tine. Ma intreb de ce oare ? Din moment de esti sigur ca sunt safe, lasa-le acolo !

Pagina asta spune tot despre cat de multe stii in materie de SEO. Sunt "doar" 150 de linkuri externe pe ea. O mica ferma de linkuri. Esti prea bun pentru acest forum, trebuie sa o recunosc.

E ultima mea interventie in postul asta. Consider ca am pierdut destul timp vremea. Succesuri !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Am scos boxul de pe facebook ca sa adaug numerele de telefon. Nu are nici o legatura cu ideea ta ca google indexeaza acele boxuri de la facebook pe situri.
    Pagina de la prieteni e o pagina pt directoarele web care cer link reciproc si nu este LINKUITA INTERN de alte pagini. NICHITA daca habar nu ai ce efect poate avea un link intern asupra unei pagini penalizate, din intregul site, si in prezent linkul intern catre ea nu exista si e usor de verificat, chiar sper sa nu mai comentezi deloc pe threadul asta.
    Pana in prezent am luat 16 negative pe posturi pana la pagina 3-4 din thread, asta asa ca un demo ca multi dau de frustrati ce sunt dar nu se mai citesc in continuare.Oricum, nichita pe mine unu nu ma afecteaza deloc reputatia, poti sa dai daca doresti cate vrei.Nu ma refeream ca tu ai dat negativ ci ca altii au dat fiindca iau in considerare ca tu ai dreptate fiindca esti moderator si ai multe buline verzi...

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@dead
    Cu riscul de a-mi lua negative (de la tine sau altii) ti-ai pus problema ca ori nu ai explicat exact problema, ori e ceva in neregula la site-ul tau?
    Am urmarit si eu discutiile si tin sa cred ca nu ai dreptate. Nu ma pricep la seo (daca m-as pricepe ti-as da si eu un sfat), dar ma gandesc in felul urmator: daca problema expusa de tine ar fi adevarata (cu mentiunea ca nu te acuz de nimic), iti dai seama cat de simplu ar fi sa "faultam" site-uri mai mari? Daca persoane ca lovelife, nichita si restul care au incercat sa iti raspunda nu te pot ajuta, poate nu pe acest forum trebuie sa cauti solutia. Discuta si cu o firma specializata si vezi ce opinie au ei. E doar un sfat.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Si acum raspunsul de la zei

Reconsideration request for http ://pieseautoonline.org/ No manual spam actions found
    February 10, 2012

Dear site owner or webmaster of ▷▷▷ Piese Auto Online Opel VW Dacia Galileo,

We received a request from a site owner to reconsider ▷▷▷ Piese Auto Online Opel VW Dacia Galileo for compliance with Google's Webmaster Guidelines.

We reviewed your site and found no manual actions by the webspam team that might affect your site's ranking in Google. There's no need to file a reconsideration request for your site, because any ranking issues you may be experiencing are not related to a manual action taken by the webspam team.

Of course, there may be other issues with your site that affect your site's ranking. Google's computers determine the order of our search results using a series of formulas known as algorithms. We make hundreds of changes to our search algorithms each year, and we employ more than 200 different signals when ranking pages. As our algorithms change and as the web (including your site) changes, some fluctuation in ranking can happen as we make updates to present the best results to our users.

If you've experienced a change in ranking which you suspect may be more than a simple algorithm change, there are other things you may want to investigate as possible causes, such as a major change to your site's content, content management system, or server architecture. For example, a site may not rank well if your server stops serving pages to Googlebot, or if you've changed the URLs for a large portion of your site's pages. This article has a list of other potential reasons your site may not be doing well in search.

If you're still unable to resolve your issue, please see our Webmaster Help Forum for support.

Sincerely,

Google Search Quality Team

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Raspunsul clasic, l-am primit si noi de sute de ori. Nu spune nimic nou...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da dar macar nu spune ca am mizerii pe site cum a zis un super moderator.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Nu, nu asta e ideea... Ei nu s-au uitat pe siteul tau, nu l-au analizat. Doar au verificat in baza lor de date daca exista o penalizare aplicata manual. Atata tot. Crede-ma, cu totii am primit acest raspuns de nenumarate ori, si de cele mai multe ori dupa ce am facut "reparatii", siteul si-a revenit.

Penalizarile sunt de 2 tipuri: Aplicate manual de "webspam team" si cele descoperite si aplicate de bot. Tu ai aflat acum ca nu ai o penalizare aplicata manual, dar asta nu o exclude pe cealalta.

Reciteste mesajul, ai sa vezi ca despre asta e vorba.

Crede-ma, nu am niciun interes sa fac misto de tine.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 17th February 2012 la 00:09.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am fost penalizat sau ce?
    De papu123 în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd August 2008, 22:46
  2. siteul meu a fost penalizat de google
    De Fidel în forumul Google
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 4th June 2008, 22:41
  3. Cine mi-a mai furat continutul
    De Emil Chelariu în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 1st March 2008, 10:13
  4. Mi-a fost furat contentul (iar!)
    De FireEyes în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 4th October 2007, 20:21
  5. Vi s-a furat continutul? ce ati facut?
    De dojo în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th March 2007, 20:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •