9th February 2012, 13:42
0 out of 2 members found this post helpful.
@ Nichita iti mai dau o sansa,
@Maxz , nici tu nu ai inteles cum e problema pusa. Unu care a vrut sa promoveze situl x, a copiat fraze si pasaje din textul de pe homepageul meu (pe care l-am schimbat ieri) si l-a folosit ca sa obtina backlinkuri pt situ X. Pe mine m-au afectat chestiile astea.
Eu sper ca citesti ce scriu eu, ma refer la partea cu " (pe care l-am schimbat ieri)", si in plus datorita faptului ca deabia la indexat continutul nou nu inseamna ca este si propagat instant pe toate data centerurile ca sa il poti gasi tu acum.
De curiozitate care e logica legaturii exemplului tau de mai sus cu Google indexeaza ajax/javascript inclusiv Facebook? Ca eu nu vad nici o legatura.
9th February 2012, 13:56
5 out of 5 members found this post helpful.
fara suparare dar se pare ca mai toti expertii seo, care au dovedit asta au fost contrazisi de tine care continui sa zici ca ai dreptate si ca ceea ce spun ei nu e corect.
Intrebare : de ce ai mai postat aceasta intrebare daca nu te astepti si nimeni nu iti da un raspuns corect ( acela fiind exact ceea ce zici tu, pacat ca nu stim ce ).
Cred ca nu are rost o discutie interminabila, ai primit multe sugestii, daca vrei sa le iei in considerare bine, daca nu bafta in continuare.
Iar daca erai perfect din pct de vedere seo asa cum a zis si @lovelife nu cred ca puteai sa fii afectat de asemenea probleme, eu am fost copiat in nenumarate randuri cu articole intregi si ?? Site-ul respectiv a fost penalizat in urma unei reclamatii.
10th February 2012, 09:16
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
deadworldisee
Opinia lui Nichita este cea mai aberanta. Fiindca i-am demonstrat lui NICHITA ca postul lui e gresit, am primit 2 negative, oricum nu ma intereseaza asta, dar se poate observa frustarea multora.
Negativ nu ai primit de la mine. In plus, vad ca ai scos singur H-urile respective, considerate "aberante" chiar de catre tine. Ma intreb de ce oare ? Din moment de esti sigur ca sunt safe, lasa-le acolo !
Pagina asta spune tot despre cat de multe stii in materie de SEO. Sunt "doar" 150 de linkuri externe pe ea. O mica ferma de linkuri. Esti prea bun pentru acest forum, trebuie sa o recunosc.
E ultima mea interventie in postul asta. Consider ca am pierdut destul timp vremea. Succesuri !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
16th February 2012, 23:51
0 out of 1 members found this post helpful.
Da dar macar nu spune ca am mizerii pe site cum a zis un super moderator.