Va multumesc tuturor pentru ajutor.
Va multumesc tuturor pentru ajutor.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Adevarul doar, cand altii se folosesc de munca ta se numeste furt, cand tu te folosesti de munca altora totul este legal. Asta este conceptul romanesc care ne tine pe loc si nu ne permite dezvoltarea.
Oricum poti fi multumit si de acele 20 de comenzi.
si inca o intrebare ce procent din softurile din computerul tau sunt cumparate cu licenta si cat fara?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Windows 7 - licentiat, venit odata cu laptopul
Filezilla - open source
Notepad ++ - free
Yahoo Messenger/Skype - free
CDBurner - free
Jdownloader - Free
Cam atat am pe calculator in acest moment. Nu m-am putut abtine sa nu scriu, ca vad ca tu crezi ca eu tot ce folosesc e piratat.
Asa cum am zis, cei de la super bingo isi scot profitul din OFFLINE si din biletele vandute OFFLINE. Din online isi scot profit vanzand BILETE ONLINE, deci eu nu le ,,fur" nimic, nici macar un cent. Cine vrea sa cumpere bilete online, tot la ei ajung fie ca vor, fie ca nu.
Am inteles
Faci oferte pentru clienti scrise in notepad, si grafica pentru site in paint, esti un model pentru noi restul
Ok
In alta ordine de idei nu iti face rau prezenta pe site-urile warez a unui soft al tau, astfel el capata din popularitate, si cei care au descarcat de acolo softul fii sigur ca nu ar fi cumparat nici de la tine de pe site in mare proportie.
Am dat peste unul care avea la profil siteul..pe un forum de warez.....Am vorbit cu hostul, i-a suspendat contul. Si ce crezi ca a facut? Pana sa intru eu sa verific daca mai folosea componenta, a si cumparat-o. Ciudat, nu?
In final....In urmatoarele 2 luni schimb designul si platforma...schimb si numele la produs dupa numele siteului si pun sa ia unele parti de cod de pe serverul meu...Cred ca voi rezolva in felul asta.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Atata timp cat codul aplicatiei tale este distribuit odata cu aplicatia nu prea ai ce sa faci impotriva site-urilor warez. Encodarea cu zend sau source guardian din punctul meu de vedere este useless, ele se pot decoda si nu este nici teribil de greu, cauta pe google si gasesti o gramada de site-uri care ofera astfel de decodari.
Daca vrei o encodare mai "bazata", uite-te la extensia bcompiler pentru php, iti compileaza in bytecode codul sursa, care e mult mai greu de decompilat. Chestia e ca decodor pentru zend sau source guardian se gaseste / se instaleaza mai rapid pe hostingul clientilor tai, decompiler pentru bytecode cred ca mai greu un pic, avand in vedere ca pe pagina de introducere au scris astia ca extensia e experimentala. Totusi, eu am testat pe un script destul de complex si mi-a mers fara probleme.
http://php.net/manual/en/book.bcompiler.php
A doua metoda destul de sigura este sa oferi produsul ca pe un serviciu (SaaS). Pentru o componenta Joomla insa din pacate nu prea vad cum ai face asta...
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)