Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Situatie ciudata Paypal

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    36
    Posturi
    652
    Putere Rep
    34

Implicit Situatie ciudata Paypal

Salutare comunitate!

De ceva vreme ma confrunt cu o situatie foarte bizara si ma gandeam ca poate gasesc niste sfaturi aici de la cei care au mai trecut prin asta.

Am avut un cont paypal pe care l-am inchis in luna iunie a anului trecut in perfecta stare, fara sold pe minus etc. Contul era verificat tot ca la carte cu documente personale atasate.
    Dupa vreo jumatate de an primesc pe mailul vechi de care era atasat un mesaj de la paypal cum ca o persoana a facut chargeback la un produs virtual pe care eu il vandusem in urma cu cateva saptamani inainte sa inchid contul.

Nu am mai putut sa ma conectez la paypal sa raspund (contul nu mai exista, era inchis si paypal nu te mai lasa sa il re-activezi) asa ca am sunat la ei in Irlanda unde dupa multe convorbiri mi-au dat o adresa de email unde sa atasez dovezile. Am atasat si trimis dovezile insa am primit acelasi raspuns ca si la telefon (contul a fost inchis si nu mai putem sa il re-deschidem) asa ca am lasat-o balta. Acum de ceva timp ma tot suna o firma de recuperari creante si imi zic sa achit suma cu care am fost fraudat de acel cumparator (care ulterior am aflat ca era un tepar iar eu nu am fost singura tinta).

Firma de recuperari creante este intradevar acreditata de Paypal. M-a intrigat mult faptul ca au datele mele personale in posesie (email,telefon,adresa fizica) chiar daca eu nu mai am de jumatate de an acel cont. Este legal asa ceva?

Acum la ce sa ma astept, sa negociez cu ei? sa apelez la un avocat? Exista riscul sa imi puna poprire pe salariu? Suma este una destul de mica ( 230$).

**Contul de paypal l-am inchis pentru ca gasisem alta alternativa de plata online si din motive de securitate am decis sa il inchid.

stefyy67 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2019
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

'' Acum de ceva timp ma tot suna o firma de recuperari creante si imi zic sa achit suma cu care am fost fraudat de acel cumparator ''

Trebuie ignorata o astfel de firma ...

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    36
    Posturi
    652
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de stefyy67 Vezi Post
    '' Acum de ceva timp ma tot suna o firma de recuperari creante si imi zic sa achit suma cu care am fost fraudat de acel cumparator ''

Trebuie ignorata o astfel de firma ...
    Nu cred ca ai vrea sa ignori o firma ce detine datele tale personale cum ar fi adresa fizica, cnp..etc

Oricum toata treaba s-a rezolvat (cred). Raspunsul cu rezolvarea din partea paypal nu l-am primit nici pana azi iar cei de la firma de recupare au renuntat sa ma mai contacteze. Cel mai castigat din toata treaba aceasta a fost cel care s-a ales si cu bunul si cu banii inapoi. Sper pe viitor paypal sa combata acest tip de frauda si sa limiteze serios aceste tepe.

stefyy67 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2019
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

'' firma de recupare au renuntat ''

foarte '' serioasa '' firma ...

poate ...poate le pica in '' plasa ''
    fricosii si neinformatii ...
    poate
    le iese si lor
    de niste venituri / salarii babane ...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Situatie neasteptata Facebook app
    De Twigg în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th February 2017, 13:29
  2. situatie complexa 301 redirect in htaccess
    De mamulea în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st November 2008, 01:52
  3. Situatie ciudata in Google pt un keyword
    De Cristina Andrei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th October 2008, 16:00
  4. o situatie stupida
    De big în forumul Server side
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th July 2008, 06:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •