Astazi se fac 10 ani de cand sunt membru seopedia, perioada in care am cunoscut oameni faini, am primit sfaturi utile si de asemenea mi-am gasit aici clienti si colaboratori pentru afacerile mele.
Am zis ca poate a venit momentul sa dau si eu ceva inapoi comunitatii, altceva decat sfaturi pe forum ca la sfaturi stiti cum e, toata lumea se pricepe.
Asadar primii 10 care isi exprima mai jos dorinta de a beneficia de oferta mea vor primii un advertorial gratuit pe unu din blogurile din portofoliu firmei mele.
Exista si cateva exceptii:
1) imi rezerv dreptul de a refuza chestii mai sensibile (saloane de masaj erotic, siteuri de filme, de medicamente, orice care se apropie de limita legala sau morala a unui bussines)
2) Din lista nu va face parte si blogul meu personal (din pacate nu am timp sa scriu pe el si sunt si foarte pretentios cu subiectele abordate chiar si atunci cand sunt platit sa fac asta)
Voi da fiecaruia pe PM lista cu blogurile din portofoliu, am un calendar destul de incarcat astazi si maine dar incerc sa nu va raspuns si voua printre alte taskuri, oricum pana miercuri seara raspund tuturor.

Răspunde cu citat