Tuts+ si New Relic au o oferta interesanta, daca va faceti un cont pe New Relic si il activati puteti primi un voucher pentru cont premium Tuts+ valabil 1 an si un tricou de "nerd". Oferta este valabila pana pe 31 decembrie.
Anuntul oficial este aici: dev.tutsplus.com/articles/get-a-free-year-of-tuts-premium-by-trying-new-relic--cms-12
Dupa ce va faceti contul pe New Relic din aceasta pagina http://newrelic.com/lp/tuts-premium va trebui sa faceti un deploy. Acest lucru inseamna ca trebuie sa instalati un script pe serverul vostru, pentru ca ei sa poata monitoriza activitatea (timpul de raspuns al scripturilor, erori etc). Acel script nu se poate instala daca nu aveti SSH, ceea ce inseamna ca nu veti putea face deploy pe un server shared, trebuie sa aveti propriul server sau masina virtuala.
In cazul in care nu aveti un server cu acces SSH, am eu solutia pentru voiDe curand s-a lansat Koding.com un serviciu ce ofera developer-ilor masini virtuale gratuite in cloud, pe care le puteti administra, va conectati la terminal direct din browser. "Smecheria" cu aceste masini virtuale este ca se dezactiveaza / se inchid automat cand nu ai activitate in cont, cand intri din nou in cont masina se reactiveaza. Este un localhost in cloud.
Acum avand cont pe Koding puteti instala scriptul de la New Relic, nu este complicat, iti explica pasii mura-n gura si comenzile care trebuie rulate in terminal. Dupa aceea trebuie sa creati un script php (orice script, chiar si un Hello World) si sa-l testati in browser pentru ca serviciul New Relic sa inceapa sa inregistreze activitatea pe server.
Cand se face verificarea completa veti primi email cu voucherul pe care il folositi pentru a activa subscription-ul de un an pe tutsplus.com si un link pentru a stabili cum primesti tricoul de "nerd".
Voucherul pentru tutsplus.com este valabil pentru conturile noi dar si pentru cele existente, spre exemplu eu am activat voucherul pe un cont mai vechi.
Merita sa va faceti cont.

De curand s-a lansat Koding.com un serviciu ce ofera developer-ilor masini virtuale gratuite in cloud, pe care le puteti administra, va conectati la terminal direct din browser. "Smecheria" cu aceste masini virtuale este ca se dezactiveaza / se inchid automat cand nu ai activitate in cont, cand intri din nou in cont masina se reactiveaza. Este un localhost in cloud.
Răspunde cu citat