Azi am verificat articolele si vroiam sa le public. SURPRIZA! Ele sunt deja online: vaci.roditor.ro
Bine ca am verificat inainte de publicare!
Azi am verificat articolele si vroiam sa le public. SURPRIZA! Ele sunt deja online: vaci.roditor.ro
Bine ca am verificat inainte de publicare!
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Nu am spus ca nu au mai fost publicate. Le-am mutat de pe vaci.biz ca subdomeniu pe roditor in urma cu mult timp pentru ca, apoi am redirectat acel domeniu si subdomeniile spre pagina de facebook a roditor.ro pentru ca. In urma cu putin timp am scos redirectarea dar uitasem de vaci.roditor.ro.
Voi sterge subdomeniul. Multumesc pentru eleganta cu care ai semnalat aceasta frauda. Banii iti vor fi returnati. Ah, era pe gratis si totusi ai preferat sa te arati surprins in public desi am comunicat atat de bine pe privat cand ti-am transferat fisierele? La asta nu mai am ce adauga.
"Pentru ca" MarianG ai ramas fara logica in 2014, "pentru ca")
Nu mai am nevoie de ele dar stiu foarte sigur ca nu era nicaieri in toata conversatia noastra vorba de alt site unde sunt online.
"Pentru ca" eu nu trebuie sa dau nimanui explicatii de ce am mutat continutul si am redirectat pe subdomenii in urma cu un an de zile. Pur si simplu am uitat de acel subdomeniu.
Era reclama pe el? Ti-am cerut bani pe continut? M-ai contactat si m-am facut ca ploua? Nu. Sunt de buna credinta, am sters subdomeniul si as fi facut-o si daca m-ai fi contactat pe privat. Iar sa te invat eu acum de ce ar fi fost corect sa ma contactezi pe privat e inutil.
Pasionatii de logica sa ma lamureasca ce am castigat eu in urma acestei chestiuni. Absolut nimic, mai castigat as fi fost daca nu deschideam topicul si uitam ca am ceva de dat gratis.
Dragule, cand dai ceva gratis te asiguri ca tu nu il mai folosesti. Ai uitat de el, am inteles si mergem mai departe. Spor la afaceri!
Multumesc de urare. Asa sa fie, daca la pomeni nu am spor. Nicio problema daca nu vei folosi articolele, vor ajunge la urmatoarea persoana care s-a aratat interesata atunci.
Topic inchis!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)