Buna ziua,
Scriu 5 articole de 250 de cuvinte gratis pentru primi 5 veniti. Un articol / user, va rog sa va lasati aici numele + nisa si sa imi trimite-ti pm cu detalii despre articol.
Buna ziua,
Scriu 5 articole de 250 de cuvinte gratis pentru primi 5 veniti. Un articol / user, va rog sa va lasati aici numele + nisa si sa imi trimite-ti pm cu detalii despre articol.
Ultima modificare făcută de Nichita; 11th August 2013 la 21:59. Motiv: Pentru oferte de pret, asteapta accesul in marketplace!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
kestor
imobiliare, orice vrei tu.
Merci
John
fashion
tazonne
nisa jocuri online
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
5. Dan
nisa - antibiotice (orice vrei tu, dar sa fie despre antibiotice)
ai facut articolul cu google translate?Poate cea mai important lucru la un telefon este rezistenta la lovituri si la apa iar S4 nu exceleaza deloc din acest punct de vedere. Xperia Z vine incorporat cu o duritate de 30 de minute in apa cu o adancime de pana la un metru si este complet rezistent la praf ceea ce il face mai bun decat Samsung S4 la duritate.
cum sa le fac cu google translate frate...cred ca e doar o greseala din neatentie voiam sa scriu un lucru si am deviat de la subiect, chiar nam obs. greseala aceea![]()
![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
eu inca ma abtin sa pun review. astept si pe ceilalti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)