dau commenturi gratuite pe bloguri
conditii:
- blogul sa aiba PR>=1
- blogul sa aiba dofollow in name si posibilitatea de a insera url in name
dau commenturi gratuite pe bloguri
conditii:
- blogul sa aiba PR>=1
- blogul sa aiba dofollow in name si posibilitatea de a insera url in name
Adica, ce oferi, mai concret? Ca sincer nu se intelege prea bine.... imi faci onoarea sa imi comentezi pe blog, sau ... ce?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca am blog PR 0 cat ma costa acel comentariu? Mersi
P.S Ca sa nu te intreb separat, fa-mi te rog si o oferta si pentru celalalt blog, pr7 dar nofollow
Retired
DoFollow Blogs - Bloguri NoFollow Free aici gasesti ce te intereseaza pe tine.
Pe viitor da dovada de bun simt si formuleaza-ti anunturile corect. Tu nu oferi nimic gratuit ci oferi un schimb, mai exact oferi comentarii (care sper eu ca sunt pertinente si la obiect) in schimbul posibilitatii de a insera un link pe nume. Cu alte cuvinte dai mere pe pere. Unde e gratuitatea?
Pai daca nu citesti postul, cum sa intelegi? "dau" inseamna ca le "ofera", gratuit. Scriu, sau postez, inseamna altceva. El le "da", deci le are, deci cineva le-a scris deja, deci au o valoare, deci sunt gratis = nu costa nimic.
Daca scria, va ajut cu cateva comentarii gratis cu link dofollow, pe site-uri pr8+, suna mai bine?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)