Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cand esti membru nou poti posta un topic nou in sectiune oferte gratuite, insa este trimis in aprobare.
Practic postarile ii sunt moderate.
Ontopic
As vrea si un articol daca mai esti dispus sa scrii, mar interesa o recenzie a unei carti sau ceva de genu'.
Bineinteles ca voi reveni cu un link unde se poate gasi postarea ta.
Articolul a fost bun, mulțumesc, e exact tipul de articol de care am nevoie.
Am un blog personal nou.
Daca mai este valabil astept si eu un articol pentru fashion, IT, nutritie sau auto.
Multumesc.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Dacă mai este valabil aștept și eu un articol IT și anume telefoane mobile marca NOKIA.
Mulțumesc.
I-am dat vineri sa scrie 8 articole, pe bani, ar fi trebuit sa termine articolele in 4 zile si n-am mai auzit de el de atunci.
M-am lamurit!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Poate a primit un volum prea mare de munca, s-a speriat si a inchis calculatorul![]()
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Ca o gluma de sezon: s-o fi apucat de cele gratuite, pentru ca mai apoi sa realizeze ca nu le mai poa' face pe alea pe bani =)) =))
E sezonul estival, cu distractii, cu d-astea. Io zic sa mai asteptam. Cu exceptia lui Tony, niciun content writer contractat nu mi-a mai trimis articole de ceva vreme. E un stand by general.. din cate vad.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)