Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 49

Subiect: 10 conturi de gazduire gratuita

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

Am profitat de oferta pentru a tine un site mai mic la ei. Pot spune ca sunt multumit pentru ca nu am avut probleme pana acum, site-ul se incarca rapid si HostHash poate fi o buna alternativa pentru oricine nu vrea sa cheltuie o avere pe hosting. :p

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Ca sa nu o lungesc si eu, il stiu pe serkan de foarte mult timp, si am mai avut host de la el. De aceea, acum cateva zile mi-am si upgradat contul de hosting, pt un plan mai maricel . Confirm si eu ca nu am avut nici un fel de problema cu siteurile . Felicitari!
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

Salutari,

Pentru ca hosthash.com implineste 6 luni de functionare am o mica oferta pentru utilizatorii seopedia:

La orice pachet de gazduire cumparat pe 1 an primiti inca 6 luni gratuite din partea noastra pe langa reducerea deja existenta la plata pe an.
    Oferta este valabila in toate cele 3 locatii disponibile: RO, US, NL.

Pentru a beneficia de oferta folositi codul "seopedia6" (cele 6 luni gratuite vor fi adaugate in maxim 24 de ore la data de expirare a contului).

Oferta este valabila 48 ore.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Zilele astea imi expira hostingul si vreau sa prelungesc. M-am logat acum cateva zile si am vazut ca urmatoarea factura, pe 6 luni (parca), e de 12 euro. S-a aplicat deja reducerea de 25%?
    Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    ...ofer 10 conturi de gazduire gratuite timp de 6 luni si dupa care o reducere de 25% pe viata daca doriti sa pastrati contul.
    Acum incerc sa intru in panoul de clienti dar nu ma pot conecta. E de la mine?
    Vand Advertoriale (pr 5)

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Ms ca mi-ai amintit vali. Acelasi lucru as vrea sa il fac si eu....am Hostul de 24 de euro..as dorii prelungire...se aplica acea reducere de 25 %? Multumesc

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Serverele sunt doar pe linux sau se ofera si windows?

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

@Vali

Incearca acum te rog, ar trebui sa fie ok. E o bucla care apare de la un modul care selecteaza limba si moneda pe baza tarii (pentru contabilitate) si se pare ca a facut figuri la cativa clienti inregistrati inainte de instalarea modulului care aveau romania dar euro la moneda.
    Am aplicat reducerea la contul tau. Proforma se emite automat la cateva zile inainte sa expire, dar daca doresti sa platesti acum te rog deschide un tiket si iti generam manual factura.

@Mihai
    Am aplicat reducerea. la contul tau.

@Analiza
    Momentan nu, doar linux. Daca detaliezi putin ce doresti sa faci (aici sau prin tiket pe site) pot sa iti spun daca poti folosii linux sau ai nevoie neaparat de windows.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
    @Vali

Incearca acum te rog, ar trebui sa fie ok. E o bucla care apare de la un modul care selecteaza limba si moneda pe baza tarii (pentru contabilitate) si se pare ca a facut figuri la cativa clienti inregistrati inainte de instalarea modulului care aveau romania dar euro la moneda.
    Am aplicat reducerea la contul tau. Proforma se emite automat la cateva zile inainte sa expire, dar daca doresti sa platesti acum te rog deschide un tiket si iti generam manual factura.

@Mihai
    Am aplicat reducerea. la contul tau.

@Analiza
    Momentan nu, doar linux. Daca detaliezi putin ce doresti sa faci (aici sau prin tiket pe site) pot sa iti spun daca poti folosii linux sau ai nevoie neaparat de windows.
    Momentan doar intreb, am nevoie de un spatiu unde sa pot rula o aplicatie ce merge doar pe windows, am testat iar pe linux nu merge.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    39

Implicit

Simt nevoia de a revenii cu un review legat de serviciile lui serkan si a firmest hosthash.com . Am de aproximativ 1 an de zile, host de la ei, si sunt FOARTE multumit de servicii.
    Totodata, vreau sa stiu si sa intreb pe Serkan, daca mai exista vreun cod promotional (spre ex ca cel de 25 % care l-am primit la contul actual), deoarece intentionez achizitionarea altuia

Multam

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    41

Implicit

@Chivu

Momentan singura oferta disponibila este: primele 3 luni de gazduire cu 1 euro, valabil pentru oricare pachet la plata trimestriala. Se poate folosii cuponul "1euro" pentru a beneficia de pret dar oferta e doar pentru clienti noi.
    Tinand cont ca esti client mai vechi deschide te rog un tiket si iti facem o oferta personalizata.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. gazduire cpanel gratuita
    De adryano în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th December 2011, 23:25
  2. Gazduire Gratuita cu Cpanel pe server RO
    De Anturaju93 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th September 2011, 01:07
  3. Gazduire gratuita pentru linkuri
    De revenco_andrei în forumul Hosting
    Răspunsuri: 0