Pinterest ?
Iconuri iau de aici Icons & Icon Packs - Download Free PNG Icons | IconsPedia . Am inteles ca ar fi al unor romani![]()
Nu e site de imagini dar foarte util pentru resize/crop
resize image
Eu il folosesc destul de des, e simplu si usor de folosit.
Nu vreau sa deschid un alt topic doar pt aceasta simpla intrebare:
Exista vreun site cu imagini gratuite, unde sa se gaseasca mai multe dimensiuni disponibile, printre care si 150x150px? De asemenea, utilizarea fotografiilor sa se poata face fara citarea obligatorie a sursei.
Raspuns pentru o parte din problema - https://pixabay.com
Doar ca nu are si pentru dimensiuni asa mici. Cea mai mica este de 640, dar nu cred ca e o asa mare problema. Gasesti multe siteuri cu care sa faci asta gratis si rapid.
Eu personal folosesc Adobe Fireworks pentru editari mici / medii. Este light si poti face foarte multe cu el daca iti bagi nasu![]()
Faci resize proportional (cu photoshop) la height apropiat de 150px (sa zicem 200px, in functie de imagine... poate si mai mult, ca sa fii sigur ca width-ul o sa fie >150px) si width se calculeaza automat, apoi faci crop pe centru la 150x150px. In felul asta iti iese un thumbnail decent.
Wallpaperele sunt ok pentru redifuzare? Daca dati o cautare pe Google Image: "keyword wallpaper" sunt imaginie incredibile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)