Pentru ce vrei tu, sa-mi trimiti subiectul articolului ca sa-l dau si eu mai departe..
Pentru ce vrei tu, sa-mi trimiti subiectul articolului ca sa-l dau si eu mai departe..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Am trimis a aparut o eroare catre plata cu cardul , pe email am primit o confirmare ..sper sa fie ok .
Este ok, am primit comanda.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Da, s-a încheiat seria gratuită.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Fiecare din cei care s-au înscris beneficiază de un singur articol, îmi cer scuze că nu am expus mai bine acest lucru.
S-a rezolvat, astfel incât dacă prețul este redus 100% prin cod să nu mai intre plata cu cardul, chiar dacă este selectată opțiunea de plată prin card și să intre direct confirmarea plății; de aceea am trimis in pm să se selecteze plata prin transfer bancar, dacă se introduce codul de reducere 100%.
Am primit articolul de la Ana.. foarte bine scris , il puteti vedea aici Cumpărăturile online ?i cele mai bune pre?uri > Mult succes cu proiectul , vom colabora
Mulțumesc.
Done: Să-nceapă joaca!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)