Salutări tuturor,
Sunt nou aici pe forum, trebuie să recunosc că îmi place foarte mult să analizez(de aici și alegerea mea de a avea acest user pe forum), îmi place să cercetez și să îmi explic singur cum funcționează fiecare lucru, motiv pentru care nu mă încred în orice și oricine.
Datorită plăceri mele deosebite pentru a analiza orice, m-am gândit să vă ofer și vouă puțin ajutor.
Despre ce este vorba?
În principal este vorba despre seo,link building mai exact.
Ofer :înscriere în directoare atât pentru site-urile romanești cât și pentru site-urile ce sunt în alte limbi.
Până acuma am înscris site-uri ce sunt în limba engleză, franceză și germană(dacă doriți ajutorul meu, descrierile trebuie să le faceți voi), cu mare bucurie sunt dispus să încerc înscrierea în directoare și pentru alte limbi.
Pentru useri ce doresc ceva mai mult ofer și comentarii pe diverse site-uri atât în limba română cât și pe site-urile în limba engleză.
Dacă aveți articole deja scrise sunt dispus să testez și public în final lista cu directoarele ce s-au dovedit a fi utile,active.
Ofer un număr de 20 de comentari aprobate, verificate pentru 5 persoane norocoase(voi livră listele în momentul în care acestea vor fi verificate)
Iar dacă asta nu a fost suficient, doresc să împărtășesc cu voi o metoda mai puțin folosita în România,linkbuilding folosindu-mă de rețelele sociale.
Acest serviciu presupune mai exact crearea unui profil pe una dintre rețele sociale, publicarea unui link în aceste site-uri.
Doresc să ofer cantitati mici de backlink uri pentru a nu crea probleme nimănui, între 5 si 10 backlink uri pe zi și mai puține dacă este cazul.
Dacă mi-a scăpat ceva va rog să-mi spuneți.