important este ca articolele sa fie in domeniu IT sau auxiliar
Director web romanesc cu inscriere gratuita
important este ca articolele sa fie in domeniu IT sau auxiliar
Director web romanesc cu inscriere gratuita
pe site-ul asta se publica articolele?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pai din cate vad eu nu e chiar asa
Probabil site-ul iti ofera posibilitatea sa adaugi articole "7. Cele mai noi articole si stiri din domeniul IT&C. (limba engleza si romana)." numai daca ai un site inscris deja acolo care ii pune link reciproc conform "2. NU se mai accepta inscrieri decat cu link reciproc! "
Iar prin oferta lui cred ca vrea sa dea de inteles ca, membrilor Seopedia, le adauga articole din acel domeniu fara a mai avea un site inscris in director si automat, link catre el.
Sau, exista varianta ca omul sa-si faca doar putin reclama![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Mi-am adus aminte este directorul in care trimiti articolele si dupa cateva zile iti sterge link-urile, mi-a facut mie asta
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
imi cer scuze pentru orice neantelegere, dar eu nu am sters nici un link dintr-un articol niciodata, despre ce articol este vorba?
am cumparat acest director in urma cu ceva timp de la un membru de aici si nu m-am prea ocupat de articole decat am aprobat linkuri
inafara de ultimele articole toate articolele mai vechi au fost administrate de vechiul proprietar de la care am cumparat directorul
vechiul proprietar mi-a spus ca a scris chiar el articolele pentru continut si ca imi recomanda sa mai scriu cate un articol din cand in cand, nu mi-a specificat de link
eu nu m-am ocupat de administrarea modulului de articole de cand l-am cumparat .. doar de aprobarea linkurilor din dreictor ... ieri m-am uitat pe la modulul de articole putin ... si am zis sa anunt aici despre posibilitatea introducerii articolelor originale
evident, pentru orice articol original se pot pune unul sau 2 linkuri
dar inca odata, ca sa nu mai fie nici o problema pot sa sterg de tot modulul de articole
am gasit si postul cand am facut tranzactia pe seopedia si am cumparat directorulcu 150 euro Director Romanesc de vanzare
corect, intentia era ca in schimbul unor articole originale sa se poata pune 1, 2, sau mai multe link-uri de catre cel care a adaugat articolul
daca insa este adjudecat negativ cum am primit in privat, pot sterge modulul de articole cu multe scuze inca odata
Ultima modificare făcută de Cipiot; 29th April 2012 la 16:57.
Esti un mincinos, in link-ul dat de tine tranzactia este din 2009, nu de curand, deci tu esti proprietarul din 2009, mie mi-ai sters link-urile in 2012
Nu mai trimite PM, nu ma intereseaza persoana ta sub nici o forma
eu imi cer suze si sunt mincinos? am dat pm sa atrag atentia ca am raspuns pe forum
despre ce articol este vorba? sunt 3 articole aparute de cand este directorul meu
daca ceva a fost sters se poate repara fara jigniri si acuzari
in plus exista butonul de contact iar eu l-am folosit cu succes in relatiile cu multe directoare
Ultima modificare făcută de Cipiot; 29th April 2012 la 19:50.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)