Un site unde se pot posta advetoriale gratis cam pentru orice nisa, defapt e gratis doar pana la 31 Martie
Mai multe detalii se gasesc la acest ink
Oferte promovare online | Technorati Romania
Un site unde se pot posta advetoriale gratis cam pentru orice nisa, defapt e gratis doar pana la 31 Martie
Mai multe detalii se gasesc la acest ink
Oferte promovare online | Technorati Romania
Nu inteleg, "gratis doar pana la 31 martie" se refera la faptul ca pana atunci raman pe site sau pana atunci este gratuit? Tind sa cred ca a doua varianta e, dar ma asigur. Mersi!
Se pot adauga gratis doar pana la data de 31 Martie, ele vor ramane pe net pana ce se va desfiinta internetul
O sa incerc si eu sa trimit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Avand in vedere ca eu am un site care iti va fi pe viitor competitor, pot sa public articole cu link spre el?![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Trimit astazi unul...
Am uitat sa specific un detaliu, cei care se inregistreaza in site pentru adaugari de advertoriale posibil ca confirmarea inregistrarii in site sa ajunga email in folderul de SPAM. e bine sa cautati si acolo.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)