Aș fi interesat și eu, pot primi o listă cu nișele (eventual și adresele) site-urilor rămase ?
Aș fi interesat și eu, pot primi o listă cu nișele (eventual și adresele) site-urilor rămase ?
Scriu pe BogdanAnghelina.ro.
Am adaugat o noua versiune a temei, cei care doriti downloadati-o , daca va e lene astept mail si o sa fac eu update-ul . Site-ul colanti.org luat de cineva de pe seopedia este pe locul 3 la cautarea colanti , iar Florin a incercat aici si o alta culoare : Bijuterii argint ieftine .Mai sunt site-uri ramase pentru doritori .
Codeinwp.com - Wordpress experts
am eu o intrebare: manual nu cred ca il pot inscrie in 300 de siteuri fiindca mi-ar luat probabil ca cateva zile. cum le-au inscris ceilalti? se pot inscrie undeva automat?
@polooradea: nici nu e recomandat sa il inscri in cateva zile in toate cele 300; o iei treptat, cu cateva zeci de directoare pe zi; vezi ca sunt niste colegi de formul care se ocupa cu asa ceva.
.
Am intrat azi sa verific si sa trimit domeniile oamenilor , si se pare ca mai nimeni nu a avut timp de site, vorba aia, daca ei muncesc si eu fur site-urile![]()
Poti sa-mi trimiti si mie detalii?
Multumesc.
detalii ai in primul thread unde ai si adresa de mail, nu vad ce as mai putea sa iti trimit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)