Dragos, Ionut, daca le puteti trimite cel tarziu maine, da, e ok.
Dragos, Ionut, daca le puteti trimite cel tarziu maine, da, e ok.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ok, scriu azi articolul si-l trimit, dar inainte as dori un PM cu adresa site-ului ca sa incerc sa fac un articol potrivit.
P.S. Mersi ca ai acceptat!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Ionut Toma s-a retras, deci un loc este vacant.
Am rugamintea sa cititi cu atentie conditiile de publicare, si acum ma refer in general, nu neaparat la acest thread.
Daca am specificat ca siteul este despre aparate foto profesionale, si ca doresc ca articolul trebuie redactat sub forma de stire, ma astept sa primesc un articol despre aparate foto, nu despre fotbal sau cartofi
Daca nu cititi cu atentie, voi munciti degeaba, caci nu o sa va public articolul.
Aaaa, si inca o mentiune, dat fiind ca multi rezerva locul dar de multe ori se intampla ca dupa cateva zile sa nu trimita articolul, nu voi ma tine cont de rezervari. Voi aplica regula primul venit, primul servit.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Una bucata publicata lui I.Alex .
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Al doilea merge catre matei.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Rascolind de 2x threadul, nici acum nu-mi dau seama cate s-au dat. Eu sper sa mai am si eu un loc. Oricum, iti (mai) pot publica si eu unul (la schimb) pe orsovaonline.net
Acum trimit articolul pe pm.
Gracias.
Vand Advertoriale (pr 5)
Vali, te astept.
eventual o sa iti trimit si eu un articol pentru orsova.
Cristi, te astept si pe tine cu articolul si pentru moment inchidem Lista.
Maxz, il astept si pe al tau, desigur.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)