3. Iulian, in cazul in care vei scrie iar)
3. Iulian, in cazul in care vei scrie iar)
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
1.Haos
2.Bogdan Anghelina
3.Fium
4.Iulian
5.Balaurul8269
Pentru urmatorul set de 5 articole, voi reveni aici cu un mesaj sa anunt.
Daca ai pret bun si contracost sunt interesat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
L-am primitE ok.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Am primit si eu articolul. Calitate buna, recomand!
.
Am primit si eu articolul, de o calitate foarte buna.
Pentru cei care doriti sa vedeti cum scrie @prometeu: Metode eficiente de tratament a cancerului
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Si eu confirm ca Prometeu scrie bine. In plus, a fixat un deadline si l-a respectat.
Normal ca este loc de mai bine, dar pentru inceput pot spune ca dupa cateva crecturi minore textul lui poate fi publicat lejer pe orice site serios fara grija ca "ne facem de ras".
In cu totul alta ordine de idei - Ideal ar fi ca cei care fac content-writing sa se axeze pe cateva domenii anume. Si eu scriu si stiu cat de greu pare uneori cate un task despre "poetii secolului 18" de exemplu. Cu toate sursele din lume, calitatea nu o sa fie ridicata.
Lui Prometeu i-am dat sa faca un review, sa scrie despre un site anume. Pe o scara de la 1 la 10 s-a descurcat de nota 8 zic eu, iar cele 2 puncte pana la 10 sunt din cauza ca probabil nu a mai facut asta niciodata.
Sfatul meu pentru Prometeu:
Cand scrii pe bani, refuza fara griji domeniile care te "sperie". Scrie numai despre ce stii tu mai bine, fa review-uri, fa fix ce iti place. Clientii tai o sa fie super multumiti si o sa te recomande, iar cei pe care i-ai refuzat nu o sa te injure. Daca le scrii doar "ca sa fie", o sa te injure (in gand macar si tot o sa te injure)
Trust, but verify.
Si mie mi-a facut un articol acum 2 luni, si pot spune cu mana pe inima ca este unul dintre writerii ce ofera servicii pe seopedia care scrie cel mai bine si cel mai serios, de asta am vorbit de plata, pentru ca este un om serios si munca lui merita banii, iar articolele altor writeri de pe seopedia nu am putut sa le public pe site-uri serioase
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)