Salut!
Ma intereseaza si pe mine oferta ta, spune-mi daca e ok un articol pentru primul site din semnatura? Pot sa-ti trimit articolul in cursul zilei de azi.
Mersi anticipat!
Salut!
Ma intereseaza si pe mine oferta ta, spune-mi daca e ok un articol pentru primul site din semnatura? Pot sa-ti trimit articolul in cursul zilei de azi.
Mersi anticipat!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
As dori si eu unul pentru Fashion - Relatii & Sex - Life & Style - Fitness - Diete - Retete Culinare daca mai este valabil ! Va multumesc ...
As dori si eu unul daca mai e valabil![]()
OK. Unii sau inscris dar nu au trimis articolele. Cine are nevoie sa lase un mesaj aici apoi trimite-ti articolul pe pm.
Voi publica cate un articol sau doua pe zi - locuri nelimitate.
Va recomand sa dati si voi share la articolele voastre publicate pentru o indexare mai buna, le dau si eu.
Ultima modificare făcută de paulpadurariu; 12th October 2011 la 21:54.
Din pasiune, fotograf
Salut, mai sunt locuri libere? Aș vrea să scriu un articol care să conțină keywordurile haine de firma și haine dama. Ai putea să îmi trimiți pe PM adresa blogului, pentru stilul articolului?
Am un blog personal nou.
Buna Paul, ti-am trimis articolul meu pe PM
Multumesc!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Super... foarte prompt mi-a fost pus online articolul !
Multumesc.
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
salut Paul, ti-am trims si eu pe pm un articol. Sper sa fie ok. multumesc
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)