Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Logo in SERP

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu cred. Fix invers. Local nu e chiar ok pe multe nise, plus ca e plin de rezultate identice = acelasi domeniu. Eu cred ca pt adwords o face. Adwords are si links, si adresa, si reviews, si g+, .... are tot, fie ca rezultatele nu au Nu stiu daca ai observat asta.

Un ex aici: https://www.google.co.uk/#hl=en&scli...w=1920&bih=955
    Si treptat adauga tot mai multe functionalitati la adwords.

Pe langa asca scaote din ce in ce mai multe din SERP, G+ era initial pentru toate, acum doar daca le dai si lor ceva.

Mai baga un pinguin mai arde niste situri, pana intelege lumea ca nu SEO e solutia pentru serp, ci Adwords.

Semi-off-topic:
    Ah, sa mai zic ca incep sa scoata serviciile free? igoogle nu ma prea afecteaza, dar G reader e out de la 1 iulie si e al naiba de folosit.
    Combina Gdrive cu Gmail si cu ceva ce-mi scapa la ora asta intr-uns patiu comun de 15gb, daca vrei mai mult sari cu banul, si tot asa.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    33
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

@Catalin:
    Pana acum aveai 5GB spatiu in Gmail si inca 5GB in Google Drive.
    Faptul ca acum poti unifica capacitatea de stocare din toate cele trei servicii (nr3: Gogle+) nu iti suna un lucru bun care te-ar scutii de un eventual upgrade($)?
    Think more, talk less.

ON:
    Pana la urma se incearca identificarea unui website cu o imagine si nu cu un URL.
    Asta poate fi un lucru ce ar avantaja site-urile de calitate, tinand cont ca memoria vizuala e cea mai agera.
    Ultima modificare făcută de tiberiur; 16th May 2013 la 09:48.
    .

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

sa vezi acum explozie de preturi pe designeri cand le ceri un logo @Tom gata ai ajustat lista de preturi?

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    @Catalin:
    Pana acum aveai 5GB spatiu in Gmail si inca 5GB in Google Drive.
    Faptul ca acum poti unifica capacitatea de stocare din toate cele trei servicii (nr3: Gogle+) nu iti suna un lucru bun care te-ar scutii de un eventual upgrade($)?
    Think more, talk less.
    Using xxxx GB of your 10.1 GB

Am 5GB la Gdrive, dar mie mi-au dat 10GB la Gmail, cu conditia sa le promovez asta cu logo.
    Doar le muta in spatiu comun (10+5=15), nu iti da bonus inca 5 .

Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    Think more, talk less.
    Eu am anuntat un update google, cu sursa. Tu vii cu 5 randuri de comentariu cu erori.

Mai pui 4 cuvinte-n engleza in care ma jignesti, ca esti tu smecher si in engleza suna mai bine.

Fii mandru, esti tare.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu cred. Fix invers. Local nu e chiar ok pe multe nise, plus ca e plin de rezultate identice = acelasi domeniu. Eu cred ca pt adwords o face. Adwords are si links, si adresa, si reviews, si g+, .... are tot, fie ca rezultatele nu au Nu stiu daca ai observat asta.

Un ex aici: https://www.google.co.uk/#hl=en&scli...w=1920&bih=955

In Romania localul e egal cu zero si intr-adevar ar fi greu sa afiseze rezultate locale pe majoritatea niselor. Dar in US, Australia, UK si restul tarilor dezvoltate e plin de businessuri locale... pe multe nise competitia a devenit chiar ridicola: sute de businessuri se bat pe un loc in TOP7 (si mai nou, in unele orase chiar s-a facut trecerea la 3pack).

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Nu era deja un plugin de FF care arata logourile in SERPs? Ma gandesc ca asta ar rezolva marea inginerie pe care incearca sa o faca.
    Mai grava mi se pare intentia de a scoate URL-urile de la cautari. Yahoo!/Bing here I come...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Mai grava mi se pare intentia de a scoate URL-urile de la cautari. Yahoo!/Bing here I come...
    Here you come e mai mult sau mai putin relevant, pana la here everybody comes e cale lunga.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

In the past year, I've observed a sea change in how average people I know find new sites online, and I'm wondering if others are seeing this.

(1) They default to Yelp for local info on places to go, whether a restaurant is good, etc.

(2) Instead of "Just Google it", I'm told "Just search on Pinterest" for certain types of queries. "Bloglovin" is another one - great way to find those little quality blogs that aren't showing up in Google the way they used to.

(3) Want news? Don't check search - go to your preferred news site that slants the way you like it.

(4) Need a plumber? Ask friends on Facebook, or check Yelp. You have no idea if the top guy in Google actually knows his trade.

(5) Since "Google just gives a few top companies", people are going straight to their preferred top companies and doing internal searches. (Amazon, Bestbuy, Yelp, etc.)

(6) Some people have switched to Bing because "it's easier to find what I want in Bing". (If Bing doesn't deliver, they'll check Google next.)

I've mentioned this in other threads, and some of you have mentioned seeing similar things. I do not think this is already happening on a big huge scale and the days of Google dominance are over, I just think we may be at the start of a new trend. Namely, people realizing search engines are not the only way, nor in some cases are they the best way, to explore the web.
    Is Google losing dominance to internal search? Google SEO News and Discussion forum at WebmasterWorld - aparent incepe sa fie o tendinta comportamentala...datorat de faptul ca oameni incep sa foloseasca mai mult mobilul si mai putin PC-ul.. Deci se pot face lucruri..
    Ultima modificare făcută de Krumel; 16th May 2013 la 15:39. Motiv: Mi-am adus aminte..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    40

Implicit

Intrebare: a reusit cineva sa implementeze chestia si sa o vada cu adevarat in actiune? Toolul cu care se testeaza structured data stie sa vada logouri deja? Am adaugat codul pe vreo 3 site-uri si ma roade curiozitatea sa vad cam cum are Google de gand sa afiseze logourile...

TheRibi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th May 2013
    Vârstă
    34
    Posturi
    32
    Putere Rep
    25

Implicit

hmm, si eu sunt tare curios cum are de gand Google sa afiseze logo-urile.. totusi cred ca va fi o drama totala daca scot url-urile din search(cel putin pentru cei care fac "SEO").
    Daca a reusit cineva sa faca ceva, rog sa posteze un printscreen sa vedem si noi.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Am nevoie de un logo - LOGO CONTEST
    De Vali D în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th December 2011, 20:32
  2. Relatia PR - SERP
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 31st October 2011, 09:19
  3. Intrebare SERP
    De asdirc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th March 2009, 22:44
  4. SERP hosting
    De kmedia în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th February 2008, 21:09
  5. Cazut din SERP :|
    De int21hi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th September 2007, 14:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •