New notifications about inbound links
Official Google Webmaster Central Blog: New notifications about inbound links
New notifications about inbound links
Official Google Webmaster Central Blog: New notifications about inbound links
Pan la urma chiar ne spune unde am pierdut cheile prin casa. De vazut doar cum le declaram
Stiam doar de transformari gen inch to cm http://www.google.ro/search?q=22+inc...ient=firefox-a
Hopa, avem si cursul valutar? http://www.google.ro/search?q=1+euro...ient=firefox-a
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 3rd August 2012 la 05:59.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu stiu daca e o noutate, dar mie imi face placere sa v-o recomand si voua cand va saturati de scris linii de cod sau cand nu va vedeti site-ul pe primul loc in google. Scrieti in google exact asa (fara ghilimele):
"do a barrel roll"![]()
![]()
Fara asta, asta e in plus si nu are treaba cu google ... e offtopic-> "Succesuri"! (by eBA
)
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
@neo: super cu meteo desi nu pare sa fie in timp real
Vremea la predeal: 12 °C | °F ? Poate mai la noapte. Pe Bucuresti poate sa fie doar 32 dar la Predeal nu vad cum. Uite webcam predeal live.
Umiditate orsova: Umiditate: 19%. As vrea eu in sens ca a tras umezeala in veselie tutunul de injectat si a trebuit sa trec pe tigari normale.
De unde ia datele?
Mi se spunea 1nesco
Ultima modificare făcută de neo; 3rd August 2012 la 18:08.
SUnt curios cate nise mai acapareaza google.
Toate site-urile dezvoltate pentru: meteo, curs valutar, dictionare...... in curand travel (deja lansat si in ro), real estate, shopping, .... sunt degeaba acum.
Banii investiti au devenit pierdere, aplicatiile dezvoltate, ..... ca sa nu mai vb de seo.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
As vrea sa vad "locuri de parcare libere"![]()
Mi se spunea 1nesco
@Tom - Google nu creeaza continut, nu scrie retete, nu monitorizeaza vremea, nu are hoteluri. Asa ca deja stii unde e viitorul![]()
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)