Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Cec CJ

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Au zis ca sunt pasibil sa fiu chemat in instanta (in California !) ca martor la procesul dintre NuMaiStiuCum Settlement Center si CJ. Si ca daca nu raspund pana la data de 30, sunt legat legal de settlement-ul respectiv.

Tare mi-e greu sa cred ca or trimite avocatii sa ma ia pe sus si sa ma duca in California pentru alea 10-20 de clickuri cate mi-au avut produsele CJ. Dar am amintit de scrisoare ca o curiozitate.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Au zis ca sunt pasibil sa fiu chemat in instanta (in California !) ca martor la procesul dintre NuMaiStiuCum Settlement Center si CJ. Si ca daca nu raspund pana la data de 30, sunt legat legal de settlement-ul respectiv.

Tare mi-e greu sa cred ca or trimite avocatii sa ma ia pe sus si sa ma duca in California pentru alea 10-20 de clickuri cate mi-au avut produsele CJ. Dar am amintit de scrisoare ca o curiozitate.
    Sa inteleg ca nu mai ai nevoie de viza?
    Eu as profita de ocazie si m-as duce sa fac cumparaturi, electronicele sunt incredibil de ieftine, iti cumperi un Mac Notebook la jumatate din pretul din Romania.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Tudi stai linistit toata lumea a primit card-ul ala. E un proces de clasa facut chiar de publisheri, nemultumiti de comisioane. Deci nu esti martor, esti parte vatamata .

Settlement-ul e de 1mil de $ care se va imparti la toti publisherii in functie de comisioanele castigate in perioada respectiva. Deci in cazul tau si al meu 0$. Daca nu raspunzi inseamna ca esti de accord cu cei 0$ si nu vei mai avea dreptul sa dai CJ in judecata pt aceelasi motiv.

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    42
    Posturi
    131
    Putere Rep
    34

Implicit

Hai sa intentam proces google-ului pt comisioane mici. Cine se baga?

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •