Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu cand vad Google si guaranteed in aceeasi propozitie imi vine sa plang. In SEO nu exista guaranteed. Dar sigur, e o metoda buna de marketing, ii prostesti pe cei necunoscatori. Chiar am vazut pe DP un thread cu ceva indian care oferea "guaranteed top 5 results", a prins o gramada de clienti, dupa care le-a luat banii si nu a mai raspuns.
Repet, pana acuma nu am auzit de tipii de la Ineedhits, dar preturile si promisiunile nu au cum sa nu te faca putin suspicios.
Plang.Top 10 listing indiferent de keyword
daca ar avea un "money back guarantee" poate ca ar creste mult increderea vizitatorilor noi in site-ul respectiv![]()
OK dar tie ti se pare normal cum garanteaza locurile in SERPs si ce preturi au?
da bine, bine, poate cei la ineedghits sunt doar niste amatori sau nehaliti dupa bani, dar cu faza guaranteed mai merge. exemplu: jocuri[dot]itarea[dot]ro este pe primul/al doilea loc la cautarile jocuri, jocuri online de aprox. 1 an.
Deci top 10 listing guaranteed, exista.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)