Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: sintaxa domeniu

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit sintaxa domeniu

Ce stiti despre domeniile care au cuvintele invers de genul: in loc de imobiliarecase.ro > caseimobiliare.ro. Au acelasi succes in google daca optmizezi pentru imobiliare case?

Se stie ca daca numele domeniului coicide cu acele cuvinte sau cuvant pt care optimizezi ai deja un boost si google zice ca tu esti "acela". Dar daca sunt cuvintele inversate cum sta treaba?

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Conteaza sa fie in primul rand un domeniu brandabil si usor de retinut pentru utilizatori. Daca inversezi cuvintele se aude rau.

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

Pe el nu il intereseaza decat intrarile din google. Se stie ca inca mai au un rol important keyword-urile in numele domeniului. S-ar putea ca in viitor sa nu mai conteze asa mult, dar deocamdata poti incerca. Totusi, repet ce a zis si evolution, daca nu e usor de retinut domeniul, trebuie sa fii constient ca singura sansa sa aduni vizitatori e google.

Cipiot este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    232
    Putere Rep
    34

Implicit

eu am 2 domenii de cuvinte inversate si nu pare sa aiba mare succes la indexare; dar asta probabil pt ca nu m-am apucat inca sa le optimizez cum trebuie in schimb am late site-uri in acelasi stadiu inca neoptimizate dar cu un domeniu sonor si cuvinte neinversate le-a indexat mult mai bine acestea fiind insa la acelasi nivel de optimizare cu celelalte

de ex daca dau pe google site-ul cu domeniu neinversat imi pare in top dar daca dau site-ul cu domeniu inversat nu-mi apare in top si sunt la acelasi stadiu de optimizare

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Numele de domeniu trebuie sa fie usor de retinut si sa contina si keyworduri pentru ca intr-adevar inca mai conteaza .
    Ce faci insa cand aceste domenii sunt ocupate ?
    Fara sa ma bazez pe experienta , pentru ca nu am incercat pana acum astfel de domenii , as merge pe o varianta de inversare a cuvintelor , dar nu una de genul keyword2keyword1.extensie , ci una cu cratima keyword2-keyword1.extensie din doua motive:
    -e mai usor de retinut mai ales in situatia in care keyword2 si keyword1 se termina in acceasi litera ( mariindustrii fata de mari-industrii )
    -e mai avantajos din punct de vedere SEO ( google recunoaste mai usor cuvintele )

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Numele de domeniu trebuie sa fie usor de retinut si sa contina si keyworduri pentru ca intr-adevar inca mai conteaza .
    Ce faci insa cand aceste domenii sunt ocupate ?
    Fara sa ma bazez pe experienta , pentru ca nu am incercat pana acum astfel de domenii , as merge pe o varianta de inversare a cuvintelor , dar nu una de genul keyword2keyword1.extensie , ci una cu cratima keyword2-keyword1.extensie din doua motive:
    -e mai usor de retinut mai ales in situatia in care keyword2 si keyword1 se termina in acceasi litera ( mariindustrii fata de mari-industrii )
    -e mai avantajos din punct de vedere SEO ( google recunoaste mai usor cuvintele )
    Si in cazul : iduri de messenger. Inloc de iduri-mess, preferi mess-iduri?

Ce am vrut sa zic cu asta, ce a spus Broscoi e bine, insa nu se aplica tot timpul, grija mare ca va iesi ceva nasol, in orice caz, ca si indexare dupa parerea mea va avea acelas succes.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    40

Implicit

Utilizarea de domenii cu cuvinte inversate este doar o optiune de luat in seama , depinde si de cuvintele ce se alatura .
    Acum chiar sunt in cautarea unor domenii convenabile . Am mers si pe varianta aceasta a inversarii de cuvinte .
    Cuvintele sunt firma si domeniu ( domeniu de activitate al firmei ).
    domeniufirma.ro e liber iar domeniu-firma.ro e ocupat.
    Daca era invers as fi ales imediat . Inca nu m-am hotarat.
    Sigur, mai sunt si alte variante cum ar fi pastrarea in ordinea fireasca a keywordurilor si alegerea altor extensii .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sintaxa robots.txt?
    De vivaldi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 23rd February 2010, 11:11
  2. Link Exchange 3 way domeniu AUTO pot oferi PR3,4 din orice domeniu
    De Iskander în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th October 2008, 13:58
  3. domeniu vechi neoptimizat sau domeniu nou
    De gyf_025 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 2nd May 2008, 21:06
  4. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th April 2007, 16:08