in iasi merge ideea ..asa face toata lumea flyere deci...succes
in iasi merge ideea ..asa face toata lumea flyere deci...succes
Ultima modificare făcută de startblog; 11th May 2008 la 22:00.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
ma bucur sa aud lucrul asta.sporsi cat mai sus sa ajungi :>
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Poate imi spui si mie unde ai facut flyerele ? ( Si eu sunt din Constanta ,dar acum fac facultatea in bucuresti , la vara o sa ajung si eu in Cta )
Multumesc si succes in continuare .
Hmm..ar merge o lada de bere
E mai complicat sa generezi vizite prin impartirea de flyere. Chiar daca sa reusesti sa le starnesti curiozitatea nu au un acces imediat la internet. E greu de presupus ca un procent din cei care primesc pliantul isi vor mai aminti de web site cand vor avea acces la internet.
Daca ai un site care ofera servicii cred ca e o metoda buna de marketing, din moment ce te intereseaza vanzarile nu nr. de vizitatori. Daca ar fi un site de divertisment, un blog chiar nu le vad rostul. Poate ca un tricou ar fi mai potrivit in celelalte cazuri.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Daca ai un site care ofera servicii cred ca e o metoda buna de marketing, din moment ce te intereseaza vanzarile nu nr. de vizitatori. Daca ar fi un site de divertisment, un blog chiar nu le vad rostul. Poate ca un tricou ar fi mai potrivit in celelalte cazuri.
Stergeti postul . Lag. Scuze.
Ultima modificare făcută de Danielu; 2nd June 2008 la 16:22.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Genul asta de promovare l-am abordat si eu acum 2 ani.
Prima data am apelat la o firma sa le distribuie in casutele postale de prin blocuri din cartierele ( dr. tabarei, rahova, crangasi, 1 mai )
Rata de conversie ... a lasat de dorit ( dar nici firma respectiva nu s-a tinut de treaba... )
De suparare ... am inceput sa o iau eu la picior cu inca 2 prieteni .. sa fac o comparatie ( eu vs firma de distributie ) ... diferente ... inbucuratoare dar nu asa cum ma asteptam.
Dupa ce m-am plictisit sa ma injure lumea pe la interfoane(sa nu mai zic de durerea de picioare )
AM RENUNTAT fiind foarte dezamagit. ( si acum cred ca mai am 8-9.000 de flayere prin boxa )
Apoi am dezvoltat un sistem de trimitere SMS, sms marketing etc .. costuri mici, conversie super buna ... etc.
Dar poate am avut eu ghinion!!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)