Nu mai alergati dupa backlinkuri free!
Cel putin in situatia data:
- Relevanta 0
- Beneficiu 0
- Posibilitatea de a fi marcat ca unnatural link - MARE (chiar daca colegul de mai sus sustine ca moz vede un risc scazut, e doar un robot)
Nu mai alergati dupa backlinkuri free!
Cel putin in situatia data:
- Relevanta 0
- Beneficiu 0
- Posibilitatea de a fi marcat ca unnatural link - MARE (chiar daca colegul de mai sus sustine ca moz vede un risc scazut, e doar un robot)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
M-ai pus pe recitit topicul, am mai deschis un topic in care am scris ca obtii un backlink pr...
De data asta nu am gresit. Emotiile
Poate ca ai dreptate dar merita testat.
Eu am acest backlink pe un site de teste din octombrie 2014 si nu am observat nici o schimbare in rau. Partea buna este ca pe acel keyword am urcat 2 pozitii.
Acum testez pe un alt site sa vad daca intradevar ma ajuta acest backlink.
Ultima modificare făcută de deluxx76; 12th May 2015 la 15:27.
Atunci iti pierzi timpul, mai ales ca risti sa poti vedea o scadere.
G e destul de destept incat sa diferentieze in link "pagina personala" de unul "pentru spam". Ca sa nu intri in categoria a 2-a, dupa ce-ti faci contul, trebuie sa adaugi ceva continut, sa fi membru activ al comunitatii; iar pe un site al unei Universitati obscure din Chile, in limba spaniola, chiar nu are sens.
Pentru mine are sens pentru ca am site in spaniola, in Chile se vorbeste spaniola.![]()
Tu ce parere ai? Este logic ca vreau sa ajut comunitatea dar nu cred ca sunt singurul care detin site in spaniola.
Acest backlink il testez pe diferite site-uri printre care si unul pe Ro. Acum fiecare face ce crede de cuviinta, eu nu oblig pe nimeni sa-si puna link-ul pe acel site.
Este corect.
Daca va atrage extensia .edu.xx (unde xx poate fi ar, mx, ve, au) va invat io sa va face site-uri intregi cu astfel de extensii.
Si nu prostii de wiki sau ceva. Gazduite la voi pe server, puneti ce vreti acolo.
Cel mai probabil n-o sa fie cu nimic mai presus decat un subdomeniu gigi.mamalugigi.matusalumarcel.go.ro, dar na, daca aveti fantezii cu edu, se poate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)