Eu imi permit sa platesc suma, nu este asta problema, intrebarea este doar daca se justifica

Postat în original de
Clax
O alta solutie mai ieftina ar fi inscrierea in ARBO, astfel te vei evidentia putin mai mult decat acum in ochii advertiserilor de top. Am si eu un site inscris in reteaua lor si sincer are o alta 'imagine' decat altele.
Si te-au inscris ei in SATI?
Eu sunt prezent in oferta catorva agentii foarte mari, dar ei prefera sa distribuie reclama spre site-urile lor, chiar daca clientul optiona initial ca vrea la mine.
Oricum se pare ca piata de publicitate online este prabusita momentan, si firmele mari platesc foarte putini, am fost contactat de una dintre firmele de top si mi sa oferit extrem de putin.
Este cineva pe aici care este inscris in SATI, doresc sa adresez si cateva intrebari referitoare la sistem.
Daca sunt pe seopedia persoane ce au site-uri ce ar dori sa le inscrie in SATI, am putea sa ne asociem si sa diminuam astfel costurile.
De exemplu daca am fi 3 persoane pe mine m-ar costa aproximativ 800 euro in primul an si 650 euro in anii urmatori, si pe altii cu site--uri mai mici 600 euro in primul an si 450 euro in anii urmatori
Asa ca ii astept sa ma contacteze pe doritori.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama