Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Azi incepe RoBlogfest voi va inscrieti?merita?

aliceee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    139
    Putere Rep
    27

Implicit Azi incepe RoBlogfest voi va inscrieti?merita?

Azi a inceput inscrierea link-urilor pt Roblogfest. Acesta e primul an in care ma gandesc sa particip si totusi ma intreb, merita investit timp? Aduce ceva trafic? Voi ati participat anii trecuti? v-a ajutat cu ceva?

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Nope. Nici nu am de gand sa particip. Motivele? Toti se voteaza intre ei, stres, massuri, dumnezei si cruci

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    32

Implicit

Dacă vrei să obți trafic cu siguranță RoBlogFest-ul nu e locul potrivit. Concursul e destul de superficial însă ceea ce merită cu adevărat este să mergi acolo și să legi prieteni cu bloggeri din toată țara. Să-ți formezi un branding și să treci în offline.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

La categoriile populare iti dau eu castigatorii de pe acum: Blogatu' si Iulian
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    32

Implicit

Să nu tragem concluzii pripite, cine știe ce blogger din Uganda stabilit în RO apare și le ia locul mai-marilor. Anul trecut la Sub 18 a câștigat un copil din Moldova de care nu auzise nimeni.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Bogdan, o fi si cum zici tu, deocamdata eu nu-mi permit sa subestimez informatiile pe care le am deja, deoarece sursele nu mi-au dat pana acum informatii eronate.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    139
    Putere Rep
    27

Implicit

Haos daca asa merg treburile better not!

Am vazut ca e pe baza de voturi si ca e cam aiurea adica nu stiu daca te blogcheaza daca esti de pe acelasi ip ca altfel ma gandesc ca oricine poate sa faca zeci de mail-uri si sa se voteze!

Moldovenii sunt uniti, asta e concluzia! A primit voturi din tot cartierul )

Apropo, ca sa votezi trebuie sa ai blog sau voteaza oricine?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Sfatul meu e sa nu te bagi decat daca ai un continut bun, util cititorilor tai. Si cand zic bun, nu ma refer doar la articole informative, scrise pentru Google. Altfel, vei ajunge tinta sigura a celor de pe colegii.cc, alaturi de Vasile Manu si alte cateva tinte zilnice ale acestora.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Alice, stii si tu vorba aceea 'ban la ban trage', asa e si aici: daca eu sunt deja un blogger popular sau o persoana ce detin informatiile sau mecanismele necesare pentru a castiga o competitie, e clar ca o voi castiga chiar daca acea competitie va avea alte criterii. La fel e si cu licitatiile realizate de catre stat sau alte competitii: castiga cine trebuie sa castige sau cine are informatiile si mecanismele necesare, mai dinainte. Ei bine, la acest capitol.. Blogatu are cel mai bun mecanism din Romania, deci el va pierde doar intro singura situatie: atunci cand nu va fi interesat sa castige.

Eu vorbesc de categoria 'popular', tu nu ai nicio treaba cu categoria lui, poti sa particpi daca te simti bine participand, dar sa nu ai asteptari prea mari, nu exista o politie a internetului, deci oricine poate sa mai foloseasca un truc pe ici pe colo.

Daca esti constienta ca ai un blog de calitate, cu materiale originale (indubitabil ai, din punctul meu de vedere), informatii utile si ca rezultatul competitiei nu-ti va schimba aceasta impresie, atunci poti sa participi linistita .

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    139
    Putere Rep
    27

Implicit

Ideea e ca sunt intr-o competite tacita cu un alt blog asemanator cu al meu, iar acela s-a inscris! Nu vreau sa castig, oricum nu voi fi in tara cand se va termina, la party nu pot sa ma duc sa cunosc persoane in offline dupa cum imi sugera Bogdan, nici nu voi avea prea mult timp sa cer voturi, de aceea intrebam daca macar faci ceva trafic! Pe langa eventualitatea in care voi avea prieteni de treaba sa ma voteze mai pot castiga altceva ....

Si daca competitiile le scot din calcul pt trafic, atunci pe langa retetele de socializare: Facebook, Twitter/ comentarii/ guest-post-uri, ce alte metode de a aduce trafic mai sunt???

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscrieti site-ul automat in 1900 de directoare web.
    De zaho în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th July 2011, 22:46
  2. RoBlogFest 2011 careva?
    De Iulian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th March 2011, 14:20
  3. RoBlogFest - 11 Martie - Fabrica
    De andreic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th March 2009, 17:02
  4. inscrieti-va si in top65.ro